Μεγάλη ένταση επικράτησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να φτάνει σε σημείο να αποχωρεί από το πλατό, αφού πρώτα είπε: «Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι;».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε στο podcast του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος σχολίασε τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Είπε και κάτι που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος με τους συνεργάτες της να σχολιάζουν τα λεγόμενά του.

«Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό, αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δεν θέλω. Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε, εννοείται», είπε η παρουσιάστρια του Alpha, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συνεχίζει τον σχολιασμό του.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου και λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό με έντονο ύφος τόνισε: «Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι, Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει, ε; Παίξτε το. Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξτε το. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι».