Για τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή, για την καριέρα του αλλά και για τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 1/3 ο Γιάννης Βαρδής. «Του είχα θυμώσει γιατί έφυγε από την ζωή και με άφησε» επεσήμανε.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Τα παιδιά μου ξέρουν αρκετά πράγματα για τον παππού τους. Μουσικά θα ήθελα να τον γνωρίσουν από μόνοι τους. Πάντα μου έλειπε από το σπίτι. Τώρα καταλαβαίνω πως νιώθουν τα παιδιά μου όταν φεύγω».

«Τα πρώτα χρόνια από την απώλειά του υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και θυμός. Τον έχω συγχωρέσει, που προσπαθούσε να του μοιάσω. Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Του είχα θυμώσει γιατί έφυγε από τη ζωή και με άφησε» πρόσθεσε.

«Ήταν πάρα πολύ αυστηρός μαζί μου στο καλλιτεχνικό κομμάτι, ήθελε να είμαι παράδειγμα προς μίμηση»

Όπως είπε ο ίδιος, ο Αντώνης Βαρδής πήρε τη θέση που του αξίζει ως καλλιτέχνης αφού έφυγε από τη ζωή.

«Ήταν ένας άνθρωπος αρκετά οξύθυμος, που δεν φίλτραρε αυτά που έλεγε, γι’ αυτό είπε “όχι” στη συναυλία προς τιμή του. Ήταν πάρα πολύ αυστηρός μαζί μου στο καλλιτεχνικό κομμάτι, ήθελε να είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Υπήρχε πάντα η σύγκριση με εκείνον. Δεν είναι κακό, γιατί σημαίνει ότι κάνω κάτι σωστά» υπογράμμισε.

«Τον έχω δει με πολλές συντρόφους και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αρκετές φορές που υπάρχει αδικία, του ζητάω να “τα λύσει” όλα. Θα θύμωνε πάρα πολύ με όσα συμβαίνουν» συμπλήρωσε ο Γιάννης Βαρδής.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με την σύζυγό του.

«Γνώρισα την γυναίκα μου στην Λήμνο. Μόλις την είδα στη συναυλία μου, σκεφτόμουν ποτέ θα την ξαναδώ. Αρχίσαμε να μιλάμε μέσω κινητού με την γυναίκα μου, μέχρι που ήρθε στην Αθήνα» υπογράμμισε.

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά, με τη σύζυγό του να θέλει να κάνουν κι άλλο παιδί, ωστόσο η παρουσία ενός τρίτου παιδιού τον αγχώνει.

«Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν μου άρεσε όταν…»

Ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος εμφανίζεται καλλιτεχνικά μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη δήλωσε πως τον αγαπά πολύ, αν και δεν του το έχει πει ποτέ.

«Ο Χάρης δεν μου άρεσε όταν παρουσίαζε το “Big Βrother”, μου άρεσε πολύ με την Αντελίνα. Η σύζυγός του είναι μία κούκλα. Της πάει πολύ η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, ήταν εντυπωσιακή» σημείωσε.

«Η Αντελίνα πρέπει να επιστρέψει στην τηλεόραση, είναι εξαιρετική σε αυτό. Η Αντελίνα και ο Χάρης είναι ένα καθημερινό ζευγάρι, με τα καλά του και τα στραβά του» δήλωσε.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε πως ζηλεύει τη γυναίκα του, αλλά δεν το δείχνει, σε αντίθεση με εκείνη.