Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα για τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων, που έσβησαν από τον προαύλιο χώρο της βουλής τα ονόματα των 57 νεκρών των Τεμπών, τα οποία γράφτηκαν με κόκκινο σπρέι κατά τη διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έγινε την περασμένη Τετάρτη.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 στο σημερινό «Πρωινό» είπε: «Εγώ πραγματικά θα τα άφηνα μέχρι να λιώσουν από τα πατήματα των ανθρώπων που δεν θα έπρεπε να τα πατήσουν κιόλας. Αξίζαν τα παιδιά αυτά και οι οικογένειές τους να είναι μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη τα ονόματά τους. Για να γίνουμε λίγο καλύτεροι ως χώρα. Ας μην τα σβήναμε»

Στη συνέχεια και με το ίδιο έντονο ύφος ανέφερε: «Ντροπή κυρίες και κύριοι, ντροπή. Είτε φταίει ο δήμαρχος, είτε η αντιδήμαρχος ή ακόμα και αυτός ο άνθρωπος να πήρε μόνος του την πρωτοβουλία, ντροπή. Δεν το κάνεις. Είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις».

«Όταν πάτε και σβήνετε βίαια τα ονόματα, που έτσι κι αλλιώς θα τα έσβηνε ο χρόνος, η βροχή, η φθορά, τα πατήματα των περαστικών, είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις. Ντροπή! Ενσυναίσθηση λέγεται, που δεν υπάρχει στη χώρα αυτή δυστυχώς. Να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη αυτές τις μέρες, μην κουνάτε δάχτυλο, κοιταχτείτε στον καθρέφτη αυτές τις ημέρες, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.