Τραγωδία βρήκε τον γνωστό ηθοποιό Γκάρι Σινίζ, ο οποίος ανακοίνωσε πως έχασε το παιδί του από μία σπάνια μορφή καρκίνου. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, Τρίτη, το φιλανθρωπικό ίδρυμα Gary Sinise Foundation, στις 5 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών ο πολυαγαπημένος γιος του ηθοποιού, ΜακΚάνα Άντονι Σινίζ, ύστερα από πολυετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ιδρύματος, ο 68χρονος ηθοποιός μιλά για τις τραγικές στιγμές που βιώνει ο ίδιος, η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους. «Όπως κάθε οικογένεια που βιώνει μια τέτοια απώλεια, είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε», έγραψε ο Σινίζ.

«Για έναν γονέα είναι απίστευτα δύσκολο να χάσει το παιδί του. Συμπονώ με όλη μου την καρδιά όσους έχουν υποστεί μια παρόμοια απώλεια και οποιονδήποτε έχει χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο. Όλοι το έχουμε βιώσει με κάποιο τρόπο. Μέσα στα χρόνια έχω γνωρίσει πολλές οικογένειες πεσόντων ηρώων. Είναι αποκαρδιωτικό και τρομερά δύσκολο» είπε ο τραγικός πατέρας.