Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στη προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με 25 άτομα, ενώ σύναψε σοβαρή σχέση με τουλάχιστον 3 ανθρώπους.

«Να σας πω κάτι να γελάσετε. Στο “Αntivirus” όταν με ρωτήσανε – γιατί μου έκαναν μια τέτοιου είδους ερώτηση, “με πόσους συντρόφους έχεις πάει στη ζωή σου”. Εκεί ντράπηκα και είπα τυχαία το 40», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Πρωινό».

«Και μετά κάτσαμε με έναν πολύ αγαπημένο και πρώην σύντροφο και μου λέει: “Μα είναι δυνατόν να έχεις πάει…; Αφού δεν πας”. Και κάτσαμε και τα βγάλαμε και ήταν 25. Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου. Αλλά οι σχέσεις μου, οι μεγάλες και ουσιαστικές που έχουν μείνει στην καρδιά μου και από αυτούς τους ανθρώπους οι 3 τουλάχιστον είναι οικογένειά μου, είναι πολύ μεγάλες σχέσεις, δεκαετίας δηλαδή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, ανέφερε πως «εγώ είμαι πάρα πολύ της συντροφικότητας και της μονογαμίας, γιατί δεν… υπάρχουν γκέι άνθρωποι που τους αρέσει πάρα πολύ να αλλάζουν συντρόφους, όπως και ετεροφυλόφιλοι, υπάρχουν και παντρεμένοι άνθρωποι που αλλάζουν συνεχώς συντρόφους εκτός γάμου. Εγώ είμαι πολύ της συντροφικότητας και θα μ’ αρέσε πάρα πολύ να ζήσω με έναν άνθρωπο που εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ».