Ο Τζον Τραβόλτα μπήκε στην έβδομη δεκαετία της ζωής του και η κόρη του, Έλα, κοινοποίησε μία τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που είναι πάντα στο πλευρό μου και που φέρνει πάντα φως και ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω» έγραψε η 23χρονη ηθοποιός και μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού συνόδευσε το post της με μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία μαζί του. Ο Τραβόλτα δέχτηκε επίσης τις ευχές της συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία «Perfect» (του 1985), Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες από το παρελθόν μεταξύ των οποίων και το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone, όπου πόζαραν μαζί τον Ιούλιο του 1985.

«Χρόνια Πολλά! Είμαστε φίλοι και συνάδελφοι εδώ και πολύ καιρό και μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την τέχνη, τα παιδιά μας και τα κουτάβια διάσωσης!», έγραψε η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram με τον Τραβόλτα να της απαντά: «Τζέιμι, σε λατρεύω. Σε ευχαριστώ που θυμάσαι τα γενέθλιά μου και την υπέροχη σχέση μας».

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας “Grease” έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη σύζυγό του, Κέλι Πρέστον (Kelly Preston), η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του μαστού το 2020, όπως αναφέρει το «People».