Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τον χωρισμό της Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη, ενώ αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Ο παρουσιαστής είπε ότι η Ερασμία Μάνου του ζήτησε να μην αναφερθεί αρνητικά προς τον πρώην σύζυγό της. Πάντως, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την άποψή του για τον Βασίλη Δημάκη για τον οποίο ανέφερε ότι λειτουργεί «χειριστικά».

«Με πήρε η ίδια η Ερασμία. Η Ερασμία μού ζήτησε, αν μιλήσω, να μην κακολογήσω καθόλου τον καλό της. Δεν θα το έκανα, επειδή δεν έχω βάλει το χέρι μου επί τον τύπον των ήλων. Είχα σκοπό να συναντήσω τον Δημάκη για να δω τι τύπος είναι», είπε ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε: «Είναι μερικά πράγματα που με ενοχλούν. Η τοποθέτησή του εν είδει στιχουργήματος με μικρούς υπαινιγμούς μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό την ημέρα των γενεθλίων της. Γιατί την ημέρα αυτή; Ένας χωρισμός είναι πέραν αυτών, είναι σαν να τον πικάρεις. Είναι έξυπνο παιδί, νομίζω ότι λειτουργεί χειριστικά, αλλά είναι έξω από την άποψη της Ερασμίας».

Επιπλέον, ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με την Ερασμία Μάνου τα Χριστούγεννα που πέρασαν λέγοντας: «Της έδωσα υπόσχεση να μην τον ενοχλήσουμε. Είναι προσωπική μου άποψη, δεν είναι άποψη των γεγονότων. Έχω βρεθεί με την Ερασμία τα Χριστούγεννα και της έκανα “συνέντευξη” μία ώρα, για να μάθω λεπτομέρειες, πώς τον γνώρισε, πώς τον ερωτεύτηκε, πώς μπορεί αυτό το πράγμα να ανατραφεί, όταν ο ένας είναι στη φυλακή. Αρκούν τα επισκεπτήρια για να θρέψει μία σχέση γάμου; Εγώ τίμια έλεγα “όχι”. Ο Βασίλης και η Ερασμία δεν είναι απλές περιπτώσεις, ο καθένας έχει το δικό του βάρος. Και ότι θα κριθεί η σχέση τους, όταν αποφυλακιστεί. Ο αλέκτωρ λάλησε πολύ νωρίς. Τι αιτίες υπάρχουν; Μίλησα με τη Σοφία, μου έκανε μια ανάλυση, αλλά αυτά είναι προσωπικά πράγματα. Είδα έναν χειρισμό».