Μόλις πριν από λίγα χρόνια, η Tessa Williams ντυνόταν τακτικά με ρούχα «σέξι καλόγριας» και ζητούσε από τους άνδρες να βγάλουν το παντελόνι τους, για να τους χτυπά στην πλάτη με μια μεγάλη Βίβλο. Για 15 χρόνια, ήταν γνωστή ως μία από τις πιο επιτυχημένες εργάτριες του σεξ, γνωστή ως «dominatrix» της Αυστραλίας.

Η γυναίκα ειδικευόταν σε BDSM, έναν όρο που χρησιμοποιείται για μια ποικιλία σεξουαλικών πρακτικών που περιλαμβάνουν δουλεία, πειθαρχία, κυριαρχία, υποταγή και σαδισμό. Για να κλείσουν ραντεβού με την Tessa, που εργαζόταν με το kinky alter ego όνομά της, «Κούκλα Contessa», οι άντρες συχνά χρειαζόταν να κάνουν κράτηση ολόκληρους μήνες πριν και να πληρώσουν 500 δολάρια την ώρα, για να «βασανιστούν» και να «εξουσιαστούν» στην κρεβατοκάμαρα.

H μέχρι πρότινος εκδιδόμενη γυναίκα πλέον έχει ανταλλάξει τις αλυσίδες και τα μαστίγια της με κηρύγματα και αναγνώσεις της Βίβλου, αφού είπε ότι «βρήκε τον Θεό» όταν έπιασε πάτο, στο χαμηλότερο σημείο της ζωής της, το 2021. Σήμερα η Τέσα απέχει από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα και παραδίδει μαθήματα σε κυριακάτικο σχολείο (κατηχητικό) το Σαββατοκύριακο, ενώ ταυτόχρονα παίρνει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. «Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου είχα «πετύχει» στον κλάδο των ενηλίκων, είχα κερδίσει μερικά βραβεία κύρους και έφτιαχνα όνομα», είπε στο news.com.au. «Ένιωθα, όμως, άδεια μέσα μου και βασίστηκα σε χάπια, για να τα ξεπεράσω όλα. Ένιωθα ευάλωτη και χαμένη. «Παρά την επιτυχία που είχα, ήξερα ότι κάτι έλειπε και λαχταρούσα κάτι περισσότερο.

A Sydney sex worker who specialised in BDSM and torture has left it all behind to pursue a career in a very surprising industry.

Posted by New York Post on Saturday, February 10, 2024

«Κατά τη διάρκεια του lockdown, η ζωή μου σταμάτησε. Βρήκα τον εαυτό μου ξαφνικά να έχει πολύ χρόνο για σκέψη, καθώς έκανα διάλειμμα από τη δουλειά. «Είχα κάποιες σκοτεινές στιγμές και ένιωσα πως έπρεπε να βάλω ένα τέλος σε όλα (σ.σ. εννοεί να αυτοκτονήσει), αλλά μετά άκουσα μια μικρή φωνή βαθιά μέσα μου να με προτρέπει να συνεχίσω». Η Tessa εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια μιας απογευματινής βόλτας, λίγες μέρες αργότερα, πέρασε από μια εκκλησία και ένιωσε κάτι να την τραβάει προς τα μέσα, κάτι που δεν είχε καν σκεφτεί να κάνει ποτέ πριν, σύμφωνα με τη «New York Post».

Είπε ότι ήταν συγκλονισμένη από την αποδοχή και την αγάπη που ένιωθε από τους ανθρώπους που γνώρισε και μέσα της ήξερε ότι ήθελε να πει αντίο στην παλιά της ζωή και να ακολουθήσει το δρόμο της πίστης. Τώρα είναι μια πιστή δασκάλα κατηχητικού, αφοσιωμένη στο να βοηθά τους νέους στην ενορία της. «Όταν εξέφρασα την επιθυμία να υπηρετήσω στη διακονία του παιδιού, με ενθάρρυναν να συνεχίσω και να χρησιμοποιήσω τις εμπειρίες μου, για να δώσω κάτι θετικό στους νέους», είπε. «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους νέους να γνωρίζουν ότι υπάρχει πάντα ελπίδα, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να περάσουν στη ζωή. «Είναι μια ανταποδοτική εμπειρία να μοιράζομαι το ταξίδι μου με άλλους και είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος μιας τόσο στοργικής και υποστηρικτικής εκκλησιαστικής κοινότητας». Κατά τη διάρκεια του χρόνου που εργαζόταν ως συνοδός, η Tessa δεχόταν κρατήσεις από διάφορους πελάτες ηλικίας από 18 έως 80 ετών. Επίσης, μερικές φορές της έκαναν κράτηση και ζευγάρια που αναζητούσαν «εκπαίδευση» για το BDSM, ώστε να μπορούν να εμπλουτίσουν, όπως ισχυρίζονταν, τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους. Σε μια περίπτωση, της έκανε κράτηση ακόμη και μια 80χρονη, που δεν είχε πλέον τη δύναμη να μαστιγώσει τον άντρα της λόγω της μεγάλης της ηλικίας.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους πελάτες της ήταν μεσήλικες «πλούσιοι και ισχυροί» άνδρες, που αναζητούσαν τις υπηρεσίες της ως «σκληρή κυρίαρχη». «Οι πιο πλούσιοι και ισχυροί από τους πελάτες μου είναι συχνά αυτοί που ήθελαν τις πιο εξευτελιστικές υπηρεσίες», αποκάλυψε. «Πράγματα όπως το να σε μαστιγώνουν, να σε οδηγούν με λουρί»… «Ήταν όλοι επαγγελματίες επιχειρηματίες. Δε θα είχατε ιδέα, αν περνούσατε δίπλα τους στον δρόμο».

Η Tessa δε μετανιώνει για το παρελθόν της και λέει ότι ο χρόνος που εργαζόταν στη βιομηχανία του σεξ τη βοήθησε να κατανοήσει τους άντρες. «Πολλοί από τους πελάτες μου έγιναν στην πραγματικότητα οι καλοί μου φίλοι», είπε. «Το BDSM θα αφαιρούσε το εγώ των ανδρών και θα μου έδινε αυτή την αίσθηση δύναμης και ελέγχου. Με έκανε να δω τους άντρες με εντελώς διαφορετικό πρίσμα και να τους καταλάβω περισσότερο.

«Μου έλεγαν τα πάντα για τα προβλήματά τους και χρησιμοποιούσαν τα βασανιστήρια ως τρόπο να αντιμετωπίσουν τον συναισθηματικό τους πόνο».

«Είναι ειρωνικό αν το σκεφτείς… Θυμάμαι ότι στην πραγματικότητα ντυνόμουν σέξι καλόγρια και μαστίγωνα τους άντρες με Βίβλους. Δεν μπορώ καν να το φανταστώ τώρα. «Ήταν δύσκολο κάποιες στιγμές. Αν και δε μετανιώνω για τίποτα, δε θα το επιστρέψω ποτέ ξανά. «Μερικές φορές μου λείπουν τα χρήματα, αλλά είμαι τόσο συναισθηματικά γεμάτη. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα από ότι είμαι τώρα».

Η Τέσα είναι πλέον πιστή, χωρίς σεξουαλική ζωή και παρά το γεγονός ότι κάποιοι άντρες στην εκκλησία της ζητούν να βγουν ραντεβού, δεσμεύεται να περιμένει τον κατάλληλο. «Την επόμενη φορά που θα κάνω σεξ θα είναι με τον άντρα μου», είπε. «Αυτό είναι κάτι που αποφάσισα ότι είναι πολύ σημαντικό για μένα, αλλά δεν το ψάχνω καν αυτή τη στιγμή. «Έχω δεσμευτεί να βοηθάω άλλους μέσω της εκκλησίας και θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου, για να εμπνεύσω άλλες εργάτριες του σεξ, που θέλουν να εγκαταλείψουν τη βιομηχανία.

«Θέλω να ξέρουν ότι υπάρχει μια άλλη ζωή εκεί έξω, αν τη θέλουν» είπε και πρόσθεσε πως: «Ποτέ δε φανταζόμουν ότι η ζωή μου θα έμοιαζε έτσι, αλλά είμαι πιο ευτυχισμένη και πιο ήρεμη από ποτέ. «Δε μετανιώνω για το παρελθόν μου, γιατί όλα χρησίμευαν ως ευκαιρία μάθησης και έμαθα να αγκαλιάζω τις εμπειρίες μου, τόσο τις καλές όσο και τις κακές, καθώς με βοήθησαν να διαμορφώσω αυτό που είμαι σήμερα. «Είμαι ευγνώμων για τις δοκιμασίες και τις δοκιμασίες του παρελθόντος μου. Μου έχουν μάθει να είμαι πιο δυνατή, πιο ανθεκτική».