Τα… άκουσε η Αθηνά Οικονομάκου από τους ακολούθους της, ύστερα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο από την περιήγησή της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι για διαφημιστικό σκοπό.

Η Οικονομάκου κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της όλους τους χώρους του υπερλούξ δωματίου όπου έμεινε, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Κάποιοι μάλιστα της έγραψαν να σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις, όταν «ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας».

Με κάποιους άλλους να προσθέτουν: «Κλάψτε φτωχοί. Αυτό έπρεπε να γράψεις στον τίτλο», «Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει» και «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;», της γράφουν. 

Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ωστόσο, υπήρχαν ορισμένοι που υπερασπίστηκαν την ηθοποιό, απαντώντας σε όσους την επέκριναν, ότι είναι δική τους επιλογή να την παρακολουθούν στα social media και πως η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι μέρος της δουλειάς της. «Δεν τα έκλεψε, δικά της λεφτά είναι», ανέφεραν κάποιοι υποστηρικτές της. «Αφού μπορεί… γιατί όχι!!! Δηλαδή κάποια πανέμορφη γυναίκα πρέπει να μασκαρευτεί, επειδή υπάρχουν και κάποιες άσχημες… τι λογική, μάλλον τι ζήλια!», έγραψε μία άλλη.