Ο μεξικανός πορνοστάρ Alex Marín αποκάλυψε ότι έχει επτά συζύγους – μία για κάθε μέρα της εβδομάδας. Ο πολυγαμικός άντρας έγινε πρωτοσέλιδο στα πρωτοσέλιδα το 2021, όταν αποκάλυψε ότι ήταν σε μια… διαφορετική σχέση με τρεις γυναίκες.

Στα χρόνια που πέρασαν, ο Marín έχει επεκτείνει σημαντικά το χαρέμι ​​του, προσθέτοντας άλλες τέσσερις καλλονές στην κρεβατοκάμαρα. «Έγινα διάσημος, έχοντας τρεις συζύγους, αλλά αυτή τη στιγμή έχω επτά», είπε ο πορνοστάρ στο «Rachis Carillo Podcast» σε μια πρόσφατη συνέντευξη. «Γιατί αποφάσισα να κάνω επτά; Για Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή» είπε.

Ο Marin δε σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερες κυρίες στη… σχέση, λέγοντας ότι το επτά είναι ο τυχερός του αριθμός. «Το επτά είναι το όριο», είπε.

«Η ίδια η αγγλική εβδομάδα μας το λέει» πρόσθεσε. «Προφανώς, είναι λίγο πιο δύσκολο, γιατί μία πάντα θυμώνει», δήλωσε. «Η Yami ζηλεύει τη Yamileth και η Giselle τις ζηλεύει όλες. Είναι πολύ ζηλιάρα», εξήγησε ο λάτρης του σεξ, σύμφωνα με τη «New York Post».

Παρά το γεγονός ότι έχει επτά «συζύγους», ο Μαρίν είναι νόμιμα παντρεμένος μόνο με μία – μια σταρ πορνό, που ονομάζεται Μία. Στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Μάριν αποκάλυψε ότι η νόμιμη σύζυγός του πρόκειται σύντομα να αποσυρθεί από την kinky καριέρα της στην κάμερα, καθώς «θέλει να ξεκουραστεί».

Το βίντεο της συνέντευξης στο podcast έγινε viral, με τους τηλεθεατές να διχάζονται σχετικά με την πολυγαμική σχέση. «Δεν είναι οι γυναίκες του, είναι οι εργάτριές του», έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα, είναι μαστροπός».

Ωστόσο, ορισμένοι άντρες θαυμαστές του ήταν ενθουσιασμένοι, με έναν να λέει: «Ο Άλεξ Μαρίν ζει το όνειρό μου».