Το μυστήριο με το μπουφάν που επιλέγει να φοράει στις συνεντεύξεις του έλυσε ο Γιάννης Τσορτέκης. «Αναρωτιούνται αν έχω κάτι άλλο να βάλω πάνω μου», επεσήμανε ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή (4/2).

Ο Γιάννης Τσορτέκης μοιράστηκε την ερώτηση που του κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι που τον συναντούν στον δρόμο λέγοντας: «Όποιοι με σταματάνε στον δρόμο, και όχι μόνο, μου λένε και αναρωτιούνται αν έχω έστω κάτι άλλο να βάλω επάνω μου. Προσέξτε, μπορεί να έχω και μπορεί να μην έχω, αλλά δεν είναι το θέμα αυτό. Το θέμα είναι ότι αυτό είμαι εγώ και μου αρέσει. Και αυτό (σ.σ. το δώρο της εκπομπής) μου αρέσει, εννοείται, γιατί έτσι με αναγνωρίζω», εξήγησε ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Σκαραβαίος», ο οποίος δέχτηκε ως δώρο ένα μπουφάν.

«Με καταλάβατε; Όπως με αναγνωρίζω και με αυτή την κονκάρδα της ΑΕΚ (σ.σ. στο λουρί από το τσαντάκι του). Καταλάβατε; Αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», πρόσθεσε, με χαμόγελο ο Γιάννης Τσορτέκης στο πλατό τoυ «Καλύτερα δε γίνεται».