Η Χρύσα Παπά μίλησε για τις ερωτικές σκηνές, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου. «Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ. Ο Νίκος Γαλανός είναι κύριος και με πολύ σεβασμό – δεν είναι δεδομένα αυτά για κανέναν, όχι μόνο στη δουλειά μας, αλλά για κανέναν», είπε αρχικά.

«Δε φιλάμε κανονικά σε αυτή τη δουλειά. Είναι “κούφιο” το φιλί. Επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να ορίσουμε τα μέρη του σώματός μας, μπορεί να παίξει λίγο και η γλώσσα. Αυτό με το φιλί είναι το λιγότερο. Όλη η αίσθηση, το πώς μετακινείται ένα σώμα πάνω σου είναι το σημαντικό και πώς περνάς τα όρια του ρόλου», εξήγησε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, «έχω κάνει πάρα πολλές παθιασμένες σκηνές. Έχω κάνει από τις πιο light. Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα “Μυστικά της Εδέμ” μια hard core ερωτική σκηνή, ήταν έντονη, και τότε το Mega έκανε κάτι βραβεύσεις τηλεοπτικές, που παρουσίαζε ο Καπουτζίδης και είχαμε βγει δεύτεροι. Ήμουν γυμνόστηθη, αλλά δεν φαινόταν από μπροστά. Φαινόταν η πλάτη.

Αν θέλει κάποια γυναίκα να είναι πραγματικά γυμνόστηθη θα είναι, δε θα της πει ο σκηνοθέτης να μην είναι. Εγώ επειδή ντρέπομαι και δεν είμαι και… δεν υπάρχει και λόγος, κάναμε διάφορες πατέντες, είχα βάλει gaffer, και ο Παναγιώτης -να είναι καλά- με βοήθησε πάρα πολύ, βάζοντας τα χέρια του, για να μην φαίνονται τα gaffer. Ήταν σαν να φοράω μαγιό μόνο από μπροστά».

Για το αν θα έκανε ποτέ κανονικό γυμνό, η Χρύσα Παπά απάντησε: «Το πολύ γυμνό δεν θα… δεν θα ήθελα να πω τη φράση, θα ήθελα να δω αν χρειάζεται στον ρόλο που “πολυφοριέται” αυτή η φράση, αλλά η αλήθεια είναι (ότι) θα προτιμούσα να μην κάνω. Μπορούν να γίνουν όλα τα πράγματα και χωρίς να είναι γυμνά».