Τι και αν έχει κλείσει τα 54, η Τζένιφερ Λόπεζ διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά του διεθνούς jet set και αυτό φαίνεται και στο τελευταίο της βιντεοκλίπ. Πιο συγκεκριμένα, χθες Τρίτη (30/01), η διάσημη λατίνα τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα teaser για το νέο της βίντεο κλιπ για το remix του single της Can’t Get Enough, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ.

Η λατίνα τραγουδίστρια, αφήνει ελάχιστα στη φαντασία των θαυμαστών της καθώς φοράει διάφορα μαγιό και ποζάρει πιο σέξι από ποτέ.

Βροχή τα σχόλια

Οι θαυμαστές της Λόπεζ την αποθέωσαν στα σχόλιά τους στο Youtube. «Ουάου, η JLo κάνει στα 50+ ό,τι έκανε πριν από 20 χρόνια. Απίστευτο. Δουλεύει τόσο σκληρά και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Τέτοια έμπνευση», σχολίασε κάποιος. «Κάθε φορά που δε θέλω να πάω στο γυμναστήριο θα ξαναβλέπω αυτό το βίντεο», πρόσθεσε ένας άλλος. «Η Τζένιφερ είναι κοντά στα εξήντα της και μοιάζει σαν 30! Είναι καταπληκτική! Απλά θαυμάζω το ταλέντο της την ομορφιά της τη συμπεριφορά της», έγραψε ένας άλλος.

Η Λόπεζ κυκλοφόρησε το remix του τραγουδιού μόλις λίγες εβδομάδες αφότου κυκλοφόρησε το αρχικό κομμάτι, από το επερχόμενο άλμπουμ της, This Is Me … Now, που κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου.Μάλιστα, φέρεται να έχει αφιερώσει 9 από τα 13 τραγούδια στον τέταρτο σύζυγό της – τον Μπεν Άφλεκ.