Για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της, το φλερτ από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τη μάχη για την αφίσα με τον Νίκο Μακρόπουλο μίλησε την Πέμπτη (25/1) η Στέλλα Γεωργιάδου. Η τραγουδίστρια, παράλληλα, μίλησε και για την Αμμόχωστο, το μέρος όπου γεννήθηκε.

«Η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να είναι καυστικός, για να συζητιέται. Είτε έκανα αισθητικές επεμβάσεις είτε όχι, πάλι θα με σχολίαζαν. Δικό μου είναι το πρόσωπο, το κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω κάνει επέμβαση στο πρόσωπό μου, κάνω μπότοξ και υαλουρονικό» αποκάλυψε.

«Είχα βρεθεί σε ένα πάρτι με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και έγραψαν ότι είχαμε σχέση. Με φλέρταρε, αλλά δεν ήταν απρεπής» δήλωσε, ενώ για τον Νίκο Μακρόπουλο είπε: «Αρνήθηκα να είμαι στην ίδια αφίσα μαζί του».

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Έχω κάνει σχέση με μικρότερο άνδρα» υπογράμμισε.

Η τραγουδίστρια έκανε μια βιωματική περιγραφή για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αναφερόμενη και στη σειρά του MEGA «Famagusta»: «Η ομάδα του Αντρέα Γεωργίου θα έχει κάνει πάλι το θαύμα της. Είναι ένα θέμα που μας αφορά άμεσα και θα μας καθηλώσει».

«Γεννήθηκα στην Αμμόχωστο και η τουρκική εισβολή έχει χαραχτεί στην ψυχή μου» σημείωσε.

«Θυμάμαι σκηνές, παρόλο που ήμουν πάρα πολύ μικρή. Ειδικά όταν έχεις μια αθώα ψυχή και ξαφνικά υπάρχει μια θηριωδία μπροστά σου, χαράσσεται στο μυαλό σου. Έχω πάει στην Αμμόχωστο, μου λείπει πολύ το πατρικό μου, το σπίτι του παππού μου. Είναι μεγάλο πράγμα να σου λείπει το παρελθόν σου, να μην έχεις την αλυσίδα που σε δένει με το παρελθόν σου», συμπλήρωσε κλείνοντας.