Για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα» του MEGA η Λένα Μαντά. Η συγγραφέας διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά είπε πως και ο άντρας της πέρασε δύσκολα και πως πλέον ζει με οξυγόνο.

«Φοβήθηκα όταν αρρώστησα, μήπως δεν προλάβω να δω τον γάμο του γιου μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος, που να μη χαλιέται, όταν βλέπει παραμορφωμένη την εικόνα του. Φοβήθηκα περισσότερο όταν αρρώστησε ο σύζυγός μου. Μου είπαν οι γιατροί ότι το κάλο σενάριο είναι να πεθάνει στο χειρουργείο. Ο σύζυγός μου πλέον ζει με οξυγόνο» είπε η συγγραφέας.

Αναφορικά με το γάμο της, μίλησε ανοιχτά για το πώς διαχειριζόταν τη ζήλια της. Όπως η ίδια είπε, δεν υπήρξε ψύχραιμη σε περιστατικά που ένιωσε ότι μια άλλη γυναίκα διεκδικεί τον άντρα της, αλλά παραδέχτηκε πως δεν πέρασε κρίση στο γάμο της.

«Δεν πέρασα ποτέ κρίση στον γάμο μου. Οι οικονομικές δυσκολίες ήταν δυσθεώρητες, δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε μία βόλτα με τα παιδιά μου. Δεν μπορούσαμε να καλύψουμε ούτε τις βασικές μας ανάγκες. Κατάφερα να πάω βόλτα τα παιδιά μου, όταν κέρδισα μία φορά χρήματα και ακόμα το θυμούνται», είπε για την οικονομική δυσκολία που βίωσε η οικογένειά της. «Είπα σε μία γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου από το διπλανό αμάξι “θα σε φυτέψω”» ανέφερε χαρακτηριστικά η συγγραφέας. «Αν κοιτάξει κάποια τον άνδρα μου, θα της δώσω το μαλλί στο χέρι. Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άνδρα μου, αν χρειαζόταν» τόνισε.

Μάλιστα, η συγγραφέας στάθηκε και σε ένα περιστατικό που συνέβη στο παρελθόν, λέγοντας: «Μια φορά βρήκα στο παντελόνι του μία κάρτα με ένα νούμερο… Έσπασα ποτήρια και πιάτα» είπε για τη στάση της, ενώ παραδέχτηκε στη συνέχεια πως δε χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς δεν υπήρξε απειλή.

Η αγαπημένη συγγραφέας μίλησε και για το καινούργιο της βιβλίο σε συνεργασία με την Κλαίρη Θεοδώρου, «Γυναίκεια Υπόθεση 3 – Scripta Manent».