Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha παραχώρησε συνέντευξη η Σαμάνθα Μίσοβιτς και αναφέρθηκε στο bullying που βιώνει λόγω του επιθέτου της ενώ εξομολογήθηκε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε μέσα σε καράβι.

Το μοντέλο που είχε κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και έγινε ευρύτερα γνωστό μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother ανέφερε αρχικά πως: «Έχω βιώσει bullying σε δουλειές. Τώρα με τον διαγωνισμό Μις Κόσμος, το έχω βιώσει, γιατί έχω ξένο επίθετο και για κάποιους δεν θα έπρεπε να φέρω τίτλο. Έχω γεννηθεί στην Κρήτη και έχω μεγαλώσει εκεί πέρα, γιατί οι γονείς μου είναι 30 χρόνια κάτω και νιώθω Ελληνίδα. Δεν πιστεύω ότι μου λείπει κάτι για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια, περιέγραψε το περιστατικό με τα κατοικίδιά της. «Ταξίδευα με το καράβι κι είχα πάρει τα γατάκια μου. Ουσιαστικά, με ανάγκασαν να τα βάλω πάνω στις θέσεις που βρίσκονται τα κατοικίδια, ενώ τα είχα μέσα σε κλουβί. Το πρωί λοιπόν, τα βρήκα βρεγμένα. Θεώρησα ότι ήταν νερό, αλλά ήταν καυστικό υγρό».

Πρόσθεσε κλείνοντας: «Τα δύο απεβίωσαν και το ένα έχει καταφέρει να ζήσει. Έχουν κινηθεί νομικά οι φιλοζωικές, εγώ δεν έχω κινηθεί».