Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, την απιστία και τη σημασία του σεξ σε μία σχέση.

«Πρέπει ένας έφηβος να μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Οι συντηρητικοί άνθρωποι είναι σε μεγάλη ηλικία και θα “φύγουν” σύντομα και θα μείνουν οι πιο προοδευτικοί. Έγινε μία κουβέντα με τους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου, δεν υπήρχε όμως λόγος να γίνει. Άμα εσύ νιώθεις καλά, μπορείς να το επικοινωνήσεις και πιο εύκολα. Μιλάω ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου για να ανοίξω τον δρόμο και να είναι πιο εύκολο για άλλα παιδιά. Έλαβα πολλά μηνύματα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά. Όταν πέρασα στην δραματική σχολή γνώρισα ομοφυλόφιλα άτομα και έγιναν ο κύκλος μου. Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός. Αν ένιωθα έλξη, θα ήμουν σε σχέση με άνδρες».

«Θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά»

Για την προοπτική τώρα απόκτησης δικής του οικογένειας ανέφερε: «Θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά, αλλά ο γάμος είναι κάτι νομικό. Συγχωρώ την απιστία, έχω απιστήσει και το μετάνιωσα. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μία σχέση αλλιώς θα το ψάξεις άλλου. Έχω υπάρξει σε τοξική σχέση, υπήρχε μια ένταση, δεν υπήρχε αγάπη».

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ulster American» στο θέατρο «Αθηνά».