Η Κιμ Καρντάσιαν πολλές φορές έχει δεχθεί «πυρά» από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram που την κατηγορούν πως στις φωτογραφίες της χρησιμοποιεί photoshop. Το ίδιο συνέβη και στις χριστουγεννιάτικες οικογενειακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κιμ Καρντάσιαν καθώς κάποιος… «παρατηρητικός» φίλος της είδε πως σε ένα από τα καρέ φαίνεται να έχει δύο αντίχειρες.

Η σταρ δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών με την οικογένειά της μπροστά σε ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με τούλινη τουαλέτα με γούνινες λεπτομέρειες, την οποία επέλεξε για το χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Κιμ ποζάρει δίπλα στην Νορθ, έχοντας ενωμένα τα χέρια και φαίνεται να έχει δύο αντίχειρες.

«Γιατί έχεις δύο αντίχειρες στην τέταρτη φωτογραφία;» έγραψε ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Φωνάζει για ατύχημα της AI». Άλλος τόνισε πως: «Lol όλοι ξέρουμε ότι η Κιμ είναι διαβόητη για το photoshop».

Βέβαια, δεν είναι όλοι κατά της Κιμ Καρντάσιαν καθώς ένας άλλος τη δικαιολόγησε γράφοντας πως: «Οι γροθιές της είναι ενωμένες».