Ο Βασίλης Καρράς άφησε το στίγμα του στο λαϊκό τραγούδι, με τον θάνατό του παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών να προκαλεί θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους τραγουδιστές που έκαναν ρεβεγιόν στις πίστες, με αρκετούς να αποφασίζουν να τιμήσουν τον «άρχοντα της καψούρας».

Από τη σκηνή, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ο Νίκος Οικονομόπουλος αφιέρωσε τη βραδιά στον Βασίλη Καρρά, «ένα μεγάλο κεφάλαιο στην μουσική», όπως τον χαρακτήρισε.

Η Πάολα τραγούδησε το «Απ’ τον Βορρά Μέχρι τον Νότο» με πλάνα του Βασίλη Καρρά να εμφανίζονται στις οθόνες πίσω της και συγκίνησε.

Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, ο Αντώνης Ρέμος είπε για τον Βασίλη Καρρά: «Να του αφιερώσουμε μερικά τραγούδια του για να πάει η ψυχούλα του εκεί ψηλά, να βρει τον Παντελή και όλους τους φίλους μας που είναι εκεί ψηλά. Για πάντα θα τον θυμόμαστε, για πάντα θα τον τραγουδάμε».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε δυο λόγια για τον Βασίλη Καρρά και μετά τραγούδησε για εκείνον, το «Νύχτα Ξελογιάστρα» με τους θαμώνες να την καταχειροκροτούν.

@natasa.theodoridoufans

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά🕊️ @Natasa Theodoridou #natasatheodoridou #theodoridou #fy #fyp #foryou #fypシ #bouzoukia #voiceeffects #viral #aktipireos #vasiliskarras

♬ πρωτότυπος ήχος – Natasa Theodoridou Fan’s

Το ίδιο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που από την «Πύλη Αξιού», που είπε το «Νύχτα Ξελογιάστρα» και συγκίνησε τους θαμώνες.