Διέψευσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ότι παντρεύτηκε τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους. «Όχι, δεν αληθεύει», ήταν η απάντησή του, ενώ σχετικά με τα σχόλια των παιδιών του, του βουλευτή Θάνου Πλεύρη και της αδελφής του, Φένιας, ο 84χρονος δικηγόρος ανέφερε:

«Ποια παροιμία είπατε; Τα τέκνα… Εγώ ξέρω βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες», είπε χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στο σχόλιο του πρώην υπουργού Υγείας για τον πατέρα του.

«Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη» εξήγησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, προσθέτοντας ότι «Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα».

Είπε ακόμα ότι δεν πρόκειται να καλέσει στον γάμο -όποτε αυτός γίνει- τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους.

Παρούσα στη στιχομυθία του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τους δημοσιογράφους ήταν και η Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «δεν με ενοχλεί τίποτα, ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι ελεύθερος να τη λέει».

«Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» συμπλήρωσε για τα σχόλια των παιδιών του κ. Πλεύρη.

Σημειώνεται πως ο Θάνος Πλεύρης έκανε χθες μια ανάρτηση όλο νόημα στο Twitter. «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα» έγραψε ο πολιτικός και λίγο αργότερα ήταν η σειρά της αδελφής του, Φένιας Πλεύρη, να στείλει το δικό της μήνυμα στον πατέρα της για το συμβάν, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πράγματι συνέβη.

Αναρτώντας στο instagram ένα απόσπασμα από την ελληνική ταινία με τίτλο «Πατέρα κάτσε φρόνιμα» όπου ακούγεται και το ομώνυμο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα, η Φένια Πλεύρη αντιδρά για την επιλογή του 83χρονου πατέρα της να προχωρήσει σε γάμο με την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα.