Την Χριστίνα Πολίτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπή «Ελένη» του Mega και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρκάς. Η δημοσιογράφος άνοιξε το σπίτι της στην Πλάκα και μίλησε για τις παιδικές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις της, για τις εκπλήξεις που έκανε στα παιδιά της, για τον μεγάλο γιο της αλλά και για την επιθυμία του πάτερα της να μην αφήσει μονή τη μητέρα της.

«Είμαι παιδί των Χριστουγέννων γιατί έχω και γιορτή και γενέθλια τα Χριστούγεννα. Τη φάτνη στο δέντρο την έχω από τότε που ήμουν μωρό, είναι αντίκα. Υπάρχουν φορές που στολίζω τρομερά, ιδίως όταν τα παιδιά μου ήταν πιο μικρά, τώρα λιγότερο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Όσο μεγαλώνεις θυμάσαι τα παιδικά σου Χριστούγεννα. Ως παιδί κάθε χρόνο πήγαινα στο σπίτι της νονάς μου που την έχω σαν δεύτερη μητέρα μου. Ντρεπόμουν να λέω τα κάλαντα μικρή. Στα παιδιά μου έχω κάνει φοβέρα Χριστούγεννα. Ο μεγάλος μου γιος δε θυμάται τίποτα, ούτε τη Disneyland που έχω θυσιαστεί να πηγαίνω σε όλα τα τρενάκια».

Μιλώντας για τη μητέρα της ανέφερε: «Η μαμά μου είναι πάντα κοντά μου, δεν την έχω αφήσει μονή της ούτε μία μέρα. Είναι μία ωραία μαμά γιατί είναι ανεξάρτητη. Όταν ήταν μικρή ήταν αυστηρή, με καταπίεζε και με παρακολουθούσε».

Για τον δικό της ρόλο ως μαμά, λέει: «Στον μεγάλο μου γιο του μιλάω μωρουδιακά, τον βλέπω σαν μωρό ακόμα. Μεγάλωσε, μένει μονός του στο Λονδίνο και πηγαίνω και τον βλέπω και κάνουμε παρέα. Θέλω πολύ να τον δω να κάνει δίκη του οικογένεια, του ταιριάζει. Δεν υπήρξα καθόλου αυστηρή μαμά, τα παιδιά μου με σέβονται».

Για την προσωπική της ζωή αναφέρει: «Πειράζω φουλ τις φωτογραφίες μου στα social, με κάνω σαν να με έχει βάψει η καλύτερη μακιγιέζ. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα να έχεις έναν σύντροφο, είμαι καλά».