Kαλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα βρέθηκε η Κατερίνα Τσάβαλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το bullying και το body shaming, που δέχτηκε για τα κιλά στην εγκυμοσύνη της.

«Ακόμα είμαστε πίσω. Αυτό το body positivity – το λέω και ειρωνικά – δεν γίνεται. Στην εγκυμοσύνη πήρα 26 κιλά, έπαθα θυρεοειδή. Μου έκαναν τρελό bullying ότι “πήρες πολλά κιλά και δεν τα έχασες ακόμα“. Εγώ έτσι κι αλλιώς μια χαρά ήμουν, πιο πολύ οι άλλοι μου τα έβαλαν. Ανέβαζα εγώ φωτογραφία ωραία και μου έγραφε με το καλό το δεύτερο. “Η κοιλιά σου”. Είπα: “Παιδιά, αφήστε με”. Μην πεις τίποτα, εγώ δεν ασχολούμουν και πριν, όχι μόνο με εμένα αλλά και με των άλλων» ανέφερε η Κατερίνα Τσάβαλου και πρόσθεσε:

«Κυκλοφορώ σε χώρους, super market κανονικά και βλέπεις πώς είναι. Όχι όπως λέμε στις εκπομπές, μια χαρά κι η κοινωνία προχωρά μπροστά. Καμία σχέση. Βλέπεις τον άλλον, που είναι εύσωμος, και λέει στην άλλην “κοίταξε πώς είναι”. Βάζουμε ένα λιθαράκι στις εκπομπές, το εύχομαι. Νομίζω ότι είμαστε ρατσιστές ως Έλληνες. Αν ακούσεις τι συζητήσεις γίνονται σε μία παρέα και μετά… γράφουν να είμαστε όλοι θετικοί. Στο τραπέζι έλεγες άλλα. Τι ποστάρεις τώρα; Είναι τρελή δηθενιά» πρόσθεσε η Κατερίνα Τσάβαλου.