Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Βασιλική Μπασιούρη ανέλαβε την ευθύνη για τις σχέσεις του που δεν προχωρούν στο «επόμενο βήμα», ενώ παραδέχθηκε πως είναι παιδί της μαμάς.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τα χρήματα, ο ηθοποιός τόνισε: «Έχω βρεθεί με μηδέν ευρώ στην τσέπη, έχω περάσει εβδομάδα χωρίς καθόλου λεφτά. Έχουν περάσει αρκετά χρήματα από τα χέρια μου αλλά τα σπαταλούσα σε μηχανές και αυτοκίνητα. Χρωστάω στην Εφορία».

Έπειτα, στάθηκε και στο «δέσιμο» που έχει με τη μητέρα του: «Είμαι “το παιδί της μαμάς” αλλά δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου μαζί της γιατί σχολιάζει και δεν μπορώ. Η μητέρα μου σε όλες τις σχέσεις μου τα βρίσκει με τα κορίτσια μου και παίρνει το μέρος τους και μετά βγαίνω εγώ ο κακός».

Συνεχίζοντας την κουβέντα σε αυτό το μονοπάτι, ο Μάνος Ιωάννου πήρε πάνω του την ευθύνη για το γεγονός πως δεν προχωράει στις σχέσεις του. «Το ότι δεν προχωράω στις σχέσεις μου ίσως φταίει ο χαρακτήρας μου και το ότι έχω νεύρα και ξυπνάω στραβά. Βάζω τους φίλους μου πρώτα και μετά όλα τα άλλα γιατί με τους φίλους μου περνάω καλύτερα. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο, έχω ονειρευτεί ότι παντρεύομαι άλλα ξυπνάω το πρωί και μου φεύγει», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν έχω σκεφτεί να δημιουργήσω οικογένεια, με τρομάζουν οι ευθύνες. Στο παρελθόν την “είχα ακούσει” με το επάγγελμα που κάνω. Το φλερτ παίζει τον μεγαλύτερο ρολό στη ζωή μου».