Μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Τρίτης (05/12) γύρω από το όνομα του Γιάννη Στάνκογλου και τη φημολογούμενη σχέση του με την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου. Ο λόγος που το θέμα «ανοίχτηκε» ξανά ήταν η χθεσινοβραδινή αντίδραση του ηθοποιού μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ξανά ερωτευμένος μετά το διαζύγιό του.

Το βράδυ της Δευτέρας και μετά τον… καταιγισμό των δημοσιευμάτων, ο Γιάννης Στάνκογλου προχώρησε σε μια ανάρτηση – αιχμή αναφορικά με τους «έρωτες».

«Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ…. αυτοί είναι …. στολίσαμε και εμείς….», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει τον ίδιο να στολίζει το σπίτι μαζί με τα παιδιά του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου

Δημόσια συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου ζήτησε το πρωί της Τρίτης (04/12) η παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day». Αφού αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν μια μέρα πριν στην εκπομπή της για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο ηθοποιός είχε επικοινωνία μαζί της.

«Δεν φανταζόμασταν ότι το θέμα θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις. Η Τίνα μας είχε μια πληροφορία για την προσωπική του ζωή και την μοιραστήκαμε με τον κόσμο. Υπάρχει ένας δεδομένος σεβασμός στην προσωπική του ζωή γιατί έχει και δύο μικρά παιδιά. Είπαμε ότι είναι ερωτευμένος με μια κυρία από το χώρο μας. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα και με ρωτούσαν ποια είναι αυτή η κυρία. Εμείς εδώ δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν και από τον ίδιο τον Γιάννη. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος. Μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Γιάννης Στάνκογλου: Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ

Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη για λογαριασμό της εφημερίδας On Time επικοινώνησε με τον Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος απάντησε ελαφρώς χιουμοριστικά.

«Σάσα, είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ!», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου στην Σάσα Σταμάτη.

Κατερίνα Καινούργιου: Ήταν πολύ άκομψο, ειδικά από ανθρώπους που έχουν παιδιά

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη δική της τοποθέτηση για το θέμα φωτογραφίζοντας την Φαίη Σκορδά για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.
Η Κατερίνα Καινούργιου είπε τα εξής: «Εγώ επειδή είδα και το ρεπορτάζ της Τίνας στο Happy Day, ήταν πολύ προσεκτικό. Η Τίνα και τα παιδιά είπαν κάτι πολύ συγκεκριμένο, χωρίς να φωτογραφίσουν, είπαν για μία σχέση κλπ. Μέχρι εκεί. Μετά, από διάφορες εκπομπές έγινε μια αναπαραγωγή, την οποία προσωπικά -μάλιστα κάποιοι έλεγαν δεν είμαι εγώ, είναι εκείνος– που δεν το περίμενα. Ειδικά για ανθρώπους που έχουν παιδιά, που τους φωτογράφισαν ξεκάθαρα».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Και ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι χωρισμένοι και έχουν παιδάκια. Ακόμα και να ισχύει, που δεν ισχύει γιατί το διέψευσε, ο τρόπος που σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές ξεχειλώθηκε, δεν μου άρεσε, γιατί υπάρχουν παιδιά. Το να αρχίσεις να φωτογραφίζεις ξεκάθαρα. Είδα σε εκπομπές να λένε, έχουν μεγάλα παιδιά, είναι παρουσιαστές, δεν είμαι εγώ έλεγε η μία.. Ήταν πολύ άκομψο».

Η Φαίη Σκορδά στην χθεσινή εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ σχολιάζοντας το θέμα της φημολογούμενης σχέσης του Γιάννη Στάνκογλου σημείωσε «Δεν είμαι εγώ».

Φαίη Σκορδά: «Το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν, να πω ψέματα;»

Η Φαίη Σκορδά, στο ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε αρχικά στην πλάκα που της είχε κάνει στην εκπομπή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λέγοντας του: «Με έκανες σε όλα τα site ρόμπα. Το χιούμορ σου δεν το καταλαβαίνει κανείς».

Στην συνέχεια, η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε ως εξής: «Υπάρχει αυτή η είδηση και κάποιοι δημοσιογράφοι την ξέρουν. Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει, για καμία σχέση, για κανένα ζευγάρι. Κρατάμε αυτό που λέει ο Γιάννης Στάνκογλου, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είχε η Τίνα την πληροφορία. Γιατί όλες οι εκπομπές και όλα τα site ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα που έτυχε να το ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή; Γιατί κάποιος θα το έλεγε κάποια στιγμή. Ξαφνικά ξύπνησαν εκεί και άρχισαν να λένε για τον Στάνκογλου; Κάτι ξέρουνε.

Εγώ έχω ακούσει κάποια άλλα πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα έχω δει με τα μάτια μου όμως, γι’ αυτό δεν τα αναφέρω. Το συγκεκριμένο κι εγώ το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν. Τι να σου πω, ψέματα; Μια εκπομπή κρίνεται αν αυτά που λέει είναι μπαρουφολογίες ή όχι και από ποια στόματα το ακούς».

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαστε χώρα της υποκρισίας»

Με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται και να κάνει λόγο για «χώρα της υποκρισίας».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Η υποκρισία! Τρελαίνομαι με την υποκρισία. Υπάρχουν σήμερα εφημερίδες και σάιτ που λένε για ένα περιβόητο ζευγάρι. Εγώ δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει. Το έχω ακούσει κι εγώ και γι’ αυτό είπα χθες ότι το έχω ακούσει ότι καιρό υπάρχει το ζευγάρι αυτό. Δεν τους έχω δει με τα μάτια μου. Δεν θα το έπαιζα ποτέ σαν θέμα, το έβγαλαν άλλες εκπομπές και είπα ότι κι εγώ το έχω ακούσει. Δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει.

Οφείλω να πιστέψω τους πρωταγωνιστές, το έναν τουλάχιστον που βγήκε και είπε ότι δεν ισχύει. Βγήκε ο Γιάννης Στάνκογλου στη Σάσα Σταμάτη και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος αν δεν ισχύει ή αν ισχύει και δεν θέλει να το πει, δικαίωμά του είναι. Και λέει ότι “δεν έχω σχέση με καμία παρουσιάστρια”. Μπράβο στον κύριο Στάνκογλου και μπράβο και στη Σταματίνα που βγήκε σήμερα και το ανασκεύασε.

Είμαστε η χώρα της υποκρισίας. Το ότι σήμερα υπάρχουν δύο εφημερίδες που έχουν πρωτοσέλιδο το νέο ζευγάρι της πόλης και λένε πότε γνωρίστηκαν, πότε τα έφτιαξαν κλπ… Δεν διαβάζουν εφημερίδα οι άνθρωποι;Εμείς δεν διαβάζουμε εφημερίδα; Εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει, με τις εφημερίδες τι γίνεται;
Όταν βγαίνει ο ίδιος ο άνθρωπος και λέει “δεν έχω σχέση με παρουσιάστρια” εκεί το πράγμα τελειώνει, εκεί το βουλώνουμε όλοι και τελειώνει η ιστορία. Απορώ γιατί κάποιοι ξεκίνησαν χθες να το λένε. Είναι μια φήμη που υπήρχε και την είχα ακούσει κι εγώ».

Άρης Καβατζίκης: «Πρέπει να το βγάλουμε στη φόρα; Έκανε σε κάποιον καλό;»

Ο Άρης Καβατζίκης στον «αέρα» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

«Ας πούμε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου προσπάθησε να φτιάξει κάτι καινούργιο στη ζωή του και ότι όντως είναι με μια παρουσιάστρια και είναι στα πρώτα βήματα και προσπαθούν να χτίσουν κάτι καινούργιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε το δικαίωμα ως δημοσιογράφοι να το βγάλουμε αυτό στη φόρα; Σε ποιον έκανε καλό τώρα ότι μάθαμε ότι μπορεί να έπαιξε κάτι στη ζωή του Γιάννη; Έκανε σε κάποιον καλό; Είμαι κάθετος σε αυτό.

Βγήκαν 2-3 άνθρωποι χθες και είπαν “το ξέραμε Γιάννη μου, το ξέραμε ότι υπάρχει μια παρουσιάστρια”. Άρχισαν μετά οι παρουσιάστριες να λένε ότι “δεν είμαι εγώ”. Αυτό ωφέλησε κάποιον; Δηλαδή για να κάνουμε την προσωπική μας μόστρα… Όλοι το ξέρουν στην δημοσιογραφική πιάτσα και δεν το λένε γιατί τους προφυλάσσουν», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τι να κάνουμε; Να βγούμε κι εμείς να πούμε κι εμείς ότι το ξέραμε; Δανάη μου, πόσες σχέσεις μαθαίνουμε καθημερινά; Έχουμε βγει να πούμε τίποτα εδώ; Είναι ακριβώς έτσι όπως το ακούτε. Μπορεί να είναι στα πρώτα βήματα, μπορεί να προσπάθησαν κάτι και να μην βγήκε, ο Γιάννης και ο οποιοσδήποτε Γιάννης, γιατί πρέπει να το ξέρει όλος ο κόσμος ρε παιδιά;».