Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει πάρα πολύς λόγος για το αν θα εμφανιζόταν ποτέ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Break. Η Βάσω Λασκαράκη, μάλιστα, είχε ερωτηθεί γι’ αυτό, κάτι που είχε προκαλέσει και την αντίδρασή της.

 «Μη μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο» είχε πει.

Το μεσημέρι της Κυριακής όμως, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε τελικά στην εκπομπή της πρώην συζύγου του. Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Break» βρέθηκε στο θέατρο όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Για μια ζωή» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και ήταν λογικό να μιλήσει και ο ίδιος.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν αν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να απαντά: «Αναλόγως. Και με φίλους μπορεί να περάσει. Γενικά με ανθρώπους γύρω σου».

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη συνάντηση που είχε με μια πρώην σύντροφό του: «Ξαφνικά εμφανίστηκε προχθές μια φίλη μου πολύ αγαπημένη από το παρελθόν, συγκινήθηκα πολύ και ήταν σαν ένα μεγάλο δώρο».

Με την επιστροφή από το βίντεο, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Α, όχι παιδιά, αυτά με τα μπλεξίματα με τις οικογένειες, με ταράζουν πάρα πολύ. Μπες, βγες, πρώην, ήρθαν, έκαναν, δεν… Πολύ δύσκολα πράγματα».