Η Ιβάνκα Τραμπ, λένε τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, βρίσκεται σε μια περίοδο όπου προσπαθεί να «χτίσει» και πάλι την εικόνα της, έπειτα από το πέρασμά της από τον Λευκό Οίκο ως σύμβουλος του πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, όσο εκείνος ήταν πρόεδρος. Τρεις εβδομάδες αφότου κατέθεσε για την υπόθεση οικονομικής απάτης του ομίλου Τραμπ, περνάει ορισμένες ημέρες στις Μπαχάμες με την οικογένειά της.

Παρέα με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ και τα παιδιά τους, η Ιβάνκα Τραμπ αποφάσισε να κάνει μαθήματα σερφ και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την προσπάθεια να ισορροπήσει στη σανίδα, ενώ δεν έκρυψε και την πτώση της στο νερό.

Στην πρώτη εικόνα που «ανέβασε», η 42χρονη φαίνεται να καβαλάει με σιγουριά το κύμα σε μια τεχνητή πισίνα. Φοράει ένα μωβ ολόσωμο μαγιό και έχει τα μαλλιά της δεμένα πίσω. Η δεύτερη φωτογραφία τη δείχνει πεσμένη, με τα πόδια στον αέρα και το κεφάλι βυθισμένο στο νερό. Τέλος, κλείνει τη δημοσίευση με ένα βίντεο, που την δείχνει με αυτοπεποίθηση, ενώ λαμβάνει κάποια βοήθεια από τον εκπαιδευτή.

Η Ιβάνκα Τραμπ και η οικογένειά της ζουν τα τελευταία χρόνια στο Μαϊάμι και το σερφ μοιάζει να έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα της χόμπι. Το 2021 αποκάλυψε πως έκανε μαθήματα μαζί με τα παιδιά της, την Αραμπέλα, τον Τζόζεφ, και τον Θίοντορ.

Με την αναταραχή που επικρατεί λόγω των οικονομικών και πολιτικών δραστηριοτήτων του πατέρα της μοιάζει να έχει ανάγκη να μάθει να ισορροπεί στα κύματα, που έρχονται το ένα μετά το άλλο. Η Ιβάνκα Τραμπ στη διάρκεια της κατάθεσής της για το ρόλο της στον Trump Organization ανέφερε πως δεν θυμόταν τίποτα, ενώ ηλεκτρονική αλληλογραφία, που είδε το φως της δημοσιότητας, την παρουσίασε ανήσυχη πως ο μεγιστάνας πατέρας της δεν ήταν αρκετά πλούσιος, για να διατηρήσει το lifestyle του.