Στην πίστη του αναφέρθηκε ακόμη μία φορά ο Σταμάτης Γονίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Αρχικά, ο τραγουδιστής τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος και από τον κόσμο και από τη ζωή μου», ενώ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε στη συνέχεια, μίλησε για όσα έχει καταφέρει στη ζωή του:

«Δεν τα έχω κάνει εγώ αυτά που έχω ονειρευτεί. Έχουν γίνει. Ό,τι και να θέλουμε να κάνουμε, αν δεν υπάρχει η θεία βούληση, δε γίνεται. Δε γίνονται όλα από μόνα τους, πρέπει κάποιος να το θέλει πέρα από σένα».

Στην πορεία των δηλώσεών του, θέλησε να επισημάνει ότι: «Κακώς ο κόσμος δεν προσεύχεται, γιατί η ζωή είναι δοκιμασίες. Ακόμη και σε αυτές πρέπει να λες “ευχαριστώ” και να δοξάζεις».

Για τα ευτράπελα στην πίστα αποκάλυψε: «Πολλά έχουν συμβεί στην πίστα όλα αυτά τα χρόνια και τα περισσότερα ήταν όμορφα, από αγάπη. Μπορεί ο άλλος να κάνει και λάθος από αγάπη. Έχω ξεπεράσει τα όρια μου, όχι όταν επηρεάζουν εμένα, μόνο όταν ενοχλούν τον κόσμο. Ειδικά όταν ενοχλούν δικούς μου ανθρώπους. Έχω διακόψει το πρόγραμμα, βεβαίως. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, δεν πουλάμε καραμέλες… ουίσκι πουλάμε» συμπλήρωσε

Τέλος, για το «λουκέτο» που μπήκε πριν λίγο καιρό στο μαγαζί που εμφανιζόταν, ο Σταμάτης Γονίδης είπε: «Στενοχωρήθηκα, αλλά δεν ήταν δικό μου το φταίξιμο, άλλοι έφταιγαν εκεί. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εκ των έσω».

Mιλώντας τώρα στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για την επαγγελματική επιτυχία του -γιόρτασε τις πλατινένιες πωλήσεις του- αλλά και τις κόρες του ανέφερε:

«Στο σπίτι δεν υπάρχει χώρος να βάλω άλλους χρυσούς δίσκους. Σημασία έχει ότι ο κόσμος αγαπάει τα τραγούδια μου. Κοιτάζω να είμαι σωστός και να κάνω ωραία πράγματα. Ό,τι σπέρνεις θερίζεις», υπογράμμισε. Όσον αφορά τις γυναίκες της ζωής του, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: «Η σύντροφός μου είναι η πιο σωστή που έχω γνωρίσει. Είναι πάντα δίπλα μου. Δεν μου έχει λείψει ένας γιος. Μου αρέσει που έχω κορίτσια. Δεν θέλω γιο, για να συνεχιστεί το επίθετο μου. Οι βασιλιάδες τα έλεγαν αυτά. Δεν είμαι βασιλιάς».

«Έγινα γνωστός μέσα από τις επιτυχίες μου», είπε, ενώ κλείνοντας έδωσε και τη δική του εικόνα για τα ιδανικά Χριστούγεννα: «Θέλω την περίοδο των Χριστουγέννων να βλέπω το δέντρο στολισμένο και το τζάκι αναμμένο».