Φαντασμαγορικό ήταν το σόου του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe που έγινε το περασμένο Σάββατο (18/11) στο Ελ Σαλβαδόρ της Κεντρικής Αμερικής και παρά την ανησυχία που επικρατεί γύρω από τα καλλιστεία, αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία της Μαριέλιας Ζαούμη που εκπροσώπησε την Ελλάδα.

Αν και δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική 20άδα του θεσμού, πραγματοποίησε μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση κι έστειλε το δικό της μήνυμα από μια παγκόσμια σκηνή ώστε να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Η Μαριέλια Ζαούμη εμφανίστηκε ντυμένη ως μια σύγχρονη Καρυάτιδα και το μήνυμα της ήταν «Take Us Home», δηλαδή «Πηγαίνετέ μας στο σπίτι», ενώ σχολιάστηκε ιδιαιτέρως τόσο στην αρένα, αλλά και στα social media το γεγονός πως βγήκε ακριβώς μετά από την εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τι αποκάλυψε η Ζαούμη

Μιλώντας τώρα για την εμπειρία της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Γειά Σου», ανέφερε: «Η εθνική μου ενδυμασία ήταν ένας φόρος τιμής προς την Αφροδίτη καθώς είναι μέρος μιας καμπάνιας για να πάρουμε την ιστορία μας πίσω. Οι διοργανωτές ήταν ενημερωμένοι για την πρόθεσή μου».

Ακολούθως τόνισε πως: «Βγήκα λίγο μετά από τη Βρετανίδα και από όσο κατάλαβα δεν ήταν χαρούμενη», ενώ πρόσθεσε πως ούτε η Βρετανίδα συμμετέχουσα στο διαγωνισμό, ούτε και κάποιο μέλος της αποστολής της συγκεκριμένης χώρας σχολίασε με κάποιο τρόπο το μήνυμα που έστειλε η ίδια.

Αποκάλυψε, δε, πως έλαβε ορισμένα σχόλια για την εμφάνισή της και υπογράμμισε: «Νομίζω πως όλοι οι Έλληνες θέλουμε το ίδιο, θέλουμε την ιστορία μας πίσω κι αυτό προσπάθησα να δείξω».

Όσον αφορά στο μέλλον της, υποστήριξε πως πλέον θέλει να επικεντρωθεί στις σπουδές της καθώς σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων, όπου βρίσκεται στο δεύτερο έτος.