Ανάμεσα στους πολλούς διάσημους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν και η Σάσα Σταμάτη με τη Φαίη Σκορδά, η οποία έκανε μια από τις σπάνιες νυχτερινές εμφανίσεις της.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, λοιπόν, κήρυξε την έναρξη των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και η Σάσα Σταμάτη με την Φαίη Σκορδά συναντήθηκαν στο μαγαζί. Μάλιστα, οι δύο τους φωτογραφήθηκαν μαζί με τη δημοσιογράφο να «ποστάρει» στη συνέχεια την εικόνα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Φαίη Σκορδά τα τελευταία χρόνια δεν βγαίνει στα μπουζούκια, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να διασκεδάσει και ο δρόμος της την έβγαλε στο «Fantasia», όπου εκτός του Νίκου Οικονομόπουλου τραγουδούν η Χριστίνα Μηλιού, η Μορφούλα και η Τάνια Μπρεάζου. Κι ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να φοράει δερμάτινο καφέ σακάκι, τζιν καμπάνα και λευκό πουκάμισο και ήταν μαζί με τη συνεργάτιδά της Σοφία Ραφτοπούλου. Όσο για το outfit, πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίτερα είχε βρεθεί σε εκδήλωση του Make a Wish, όπου είναι πρέσβειρα.

«Αυτή κολόνια κρατάει για πάντα. Είναι eau de parfume», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη, για την πρώτη συνεργάτιδά της και την σχέση τους.

Πρόσφατα, δε, η Σάσα Σταμάτη μίλησε για την Φαίη Σκορδά και για το ρόλο που έπαιξε η δεύτερη στην καριέρα της. «Εμένα η Φαίη μου έδωσε το χέρι και με έβγαλε στην τηλεόραση. Να κάτσω εγώ τώρα να πω τι; Να κατηγορήσω την Φαίη; Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Εκεί που τρως, δεν φτύνεις ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, δε, όταν ευχήθηκε στη Φαίη Σκορδά για την ονομαστική εορτή της, η Σάσα Σταμάτη είχε γράψει: «Happy name day! Μου έπιασες το χέρι και μου είπες: μη φοβάσαι τίποτα. Μπήκαμε στο πλατό και έγινε το πρώτο δοκιμαστικό μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η Σάσα Σταμάτη, αναφερόμενη στην εποχή της συνεργασίας τους στο «Πρωινό Μου» στο MEGA.

Αν και τα φλας των φωτογραφικών φακών άστραψαν για τις δύο κυρίες, στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν κι άλλοι διάσημοι όπως ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας και ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, μεταξύ άλλων.

Η Σάσα Σταμάτη με τη Φαίη Σκορδά
Η Τάνια Μπρεάζου
Ο Νίκος Οικονομόπουλος
H Φαίη Σκορδά
H Χριστίνα Μηλιού
H Μορφούλα
H Emilia Vodos
O Νίκος Οικονομόπουλος