Η μεγαλύτερη από τις αδερφές Καρντάσιαν, Κόρτνεϊ, ζει τον απόλυτο έρωτα με τον ντράμερ των Blink 182, Τράβις Μπάρκερ. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, σύμφωνα με τα όσα είπε πηγή στο People.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν σταματά να δείχνει τον έρωτά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, με αφορμή τα 48α γενέθλια του ντράμερ, η 44χρονη τηλεπερσόνα ανέβασε κάποιες προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού στον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να ευχηθεί στον καλό της «χρόνια πολλά».

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες, η Κόρντεϊ φοράει το τζιν της με ένα λευκό τοπ και ένα μαύρο σουτιέν, ενώ σε κάποιες άλλες είναι μόνο με το τζιν, ενώ ο σύντροφός της καλύπτει με τα χέρια του το στήθος της. Οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έγραψε:

«Στον σύζυγό μου, την αδελφή ψυχή μου, τον καλύτερό μου φίλο, τον εραστή μου, τον μπαμπά του μωρού μας, τα πάντα… Σου εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Κάνεις όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα και νιώθω τόσο ευλογημένη που σε έχω δίπλα μου. Σε αγαπώ απεριόριστα, για πάντα».

«Ήταν ωραίο που δεν με ένοιαζε τίποτα»

Η Κόρντεϊ Καρντάσιαν, σύμφωνα με το toofab.com, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα οφέλη που έχει αποκομίσει από την ψυχοθεραπεία που κάνει. Μάλιστα, έχει προτρέψει όλα τα μέλη της οικογένειάς της να είναι πιο ανοιχτοί σε αυτή και να σκεφτούν το πόσο καλό θα τους έκανε. Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε πως της λείπουν ορισμένες πτυχές της προσωπικότητάς της, οι οποίες πλέον έχουν εξαφανιστεί.

Η σταρ έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο GQ, όπου ανέφερε πως «η Κόρντεϊ που δεν είχε αισθήματα ήταν το κάτι άλλο. Ήταν πολύ ωραίο που δεν με ένοιαζε τίποτα». Στο σόου «Keeping up with the Kardashians», η Κόρτνεϊ είχε τη φήμη της πιο «αναίσθητης» αδερφής από τις πέντε, και συχνά αυτός ήταν ο λόγος που τσακωνόταν με τις αδερφές της.

Στο νέο «The Kardashians», όμως, οι θαυμαστές της βλέπουν μια πιο μαλακή πλευρά της προσωπικότητας της Κόρτνεϊ, κάτι που έχει γίνει μετά από τη σχέση της με τον Τράβις Μπάρκερ.