Η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ, μίλησε για τη στιγμή που ο μεγιστάνας της Amazon της έκανε πρόταση γάμου, με το δαχτυλίδι των 2,5 εκατ. δολαρίων. Η ίδια αναφέρθηκε στον ρομαντισμό που είχε η πρόταση, ενώ έμεινε άφωνη από τη λάμψη που είχε το διαμάντι των 20 καρατίων.

Η 53χρονη Σάντσεζ εξιστόρησε τη στιγμή που ο Μπέζος της έκανε την πιο σημαντική ερώτηση που γίνεται σε μια σχέση, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Φεστιβάλ Καννών τον περασμένο Μάιο. «Όταν άνοιξε το κουτάκι, νομίζω λιποθύμησα», είπε η Σάντσεζ, σύμφωνα με το pagesix.com.

Το υπέροχο δαχτυλίδι 20 καρατιών, που κοστίζει περίπου 2,5 εκατ. δολάρια, έλαμψε με το που βγήκε από το κουτί. Η Σάντσεζ πρόσθεσε πως ο 59χρονος σύντροφός της, είχε τοποθετήσει το δαχτυλίδι κάτω από το μαξιλάρι της. Εκείνη «έπαθε σοκ» όταν κατάλαβε πως ο δισεκατομμυριούχος Μπέζος ζητά το χέρι της σε γάμο.

«Ακόμα σκεφτόμαστε το πώς θα γίνει ο γάμος. Θα είναι μεγάλος; Θα είναι σε κάποιον μακρινό προορισμό; Δεν ξέρουμε ακόμα. Είμαστε αρραβωνιασμένοι μόνο μερικούς μήνες», είπε η ίδια. Όταν ρωτήθηκε για το νυφικό της, η Σάντσεζ ανέφερε πως έχει κάποιους σχεδιαστές στο μυαλό της που θα ήθελε να της το σχεδιάσουν. Αν και δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση, η Λόρεν Σάντσεζ είπε ότι κάποιοι από τους αγαπημένους της οίκους είναι οι Christian Dior, Dolce Gabbana και Valentino. «Υπάρχουν τόσο ωραίοι σχεδιαστές. Όταν έχω λίγο χρόνο, θα καταλήξω σε έναν».

Το πάρτι αρραβώνων

Την Κυριακή, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα πάρτι αρραβώνων στο Μπέβερλι Χιλς, στο σπίτι της σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg και του Barry Dille. Σε αυτό παρευρέθηκαν αστέρες, όπως η Όπρα,η Μπάρμπαρα Στρέισαντ,η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κρις Ροκ, η Σάλμα Χάγιεκ, η Κρις Τζένερ, η Τζέσικα Άλμπα και η Ρίτα Γουίλσον.

Πηγές ανέφεραν στο ίδιο μέσο πως ο Τζεφ Μπέσος έβγαλε έναν λόγο στο πάρτι, εκφράζοντας την αγάπη του για την αρραβωνιαστικιά του. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε live συναυλία.