Μαζί με τον σύντροφό της βγήκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη το βράδυ της Τρίτης (14/11), Νίκο Συρίγο, και οι φωτορεπόρτερ ήταν εκεί για να αποθανατίσουν τη στιγμή. Το ζευγάρι εντοπίστηκε στο θέατρο «Παλλάς», όπου παρακολούθησαν τη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Πιασμένοι χέρι – χέρι και χαμογελώντας στους φωτογράφους, το ζευγάρι φάνηκε να είναι ιδιαιτέρως ευδιάθετο. Ντυμένοι στα μαύρα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή βραδινή έξοδο, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

«Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει»

Πριν λίγες μέρες, η Ελεονώρα Ζουγανέλη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα, όπου μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τον αγαπημένο της, Νίκο Συρίγο. Εκεί ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει, αυτό είναι και ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Το ζητούμενο όταν συναντιόμαστε με ανθρώπους και τους βάζουμε στη ζωή και την καθημερινότητα μας είναι να επηρεαζόμαστε, να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συναντιόμαστε, φίλους, συνεργάτες ή συντρόφους, το ευτυχές είναι να επηρεάσει ο ένας τον άλλο.

Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου υποβοήθησε στο γεγονός ότι είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση».