Η κρίση στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση ανήκει στο παρελθόν, γεγονός που επιβεβαίωσε ο γνωστός σεφ. Ο Δημήτρης Κατριβέσης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και ξεκαθάρισε ότι με την τραγουδίστρια κοιμούνται και ξυπνούν μαζί και δεν ασχολούνται με όσα γράφονται και λέγονται για τη σχέση τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας (13/11) στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ντίνας Νικολάου, που είναι και η κουμπάρα τους, βρέθηκε μόνο ο γνωστός σεφ.

«Δεν ασχολούμαι με όσα γράφονται και λέγονται για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Κατριβέσης.

«Με τη γυναίκα μου μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, βγαίνουμε παρέα. Η Μαριάντα σήμερα είναι με το παιδί. Επιλέξαμε να κάνει baby sitting η Μαριάντα και να έρθω εγώ στην κουμπάρα μας» αποκάλυψε αμέσως μετά ο γνωστός σεφ.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό πέρασμα της συζύγου του από το Καλοκαίρι Yes και το ενδεχόμενο να δούμε και τον ίδιο να μπαίνει σε κάποιο μαγειρικό project, ο Δημήτρης Κατριβέσης απαντά:

«Τι συμβουλή να δώσω εγώ στη Μαριάντα; Ήταν λες και το έκανε από πάντα. Μου έχουν γίνει κι εμένα προτάσεις, αλλά δεν ταίριαζαν τα θέλω μας. Σε ένα μαγειρικό ταξιδιωτικό και διαδραστικό project ίσως έλεγα ναι».

Ο Δημήτρης Κατριβέσης και η Μαριάντα Πιερίδη παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2017. Το τελευταίο διάστημα, όπως παραδέχθηκε και η ίδια η τραγουδίστρια, πέρασε μία σοβαρή κρίση που τους απομάκρυνε, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς υπονοούμενα για τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους. Ωστόσο, ο ίδιος ο σεφ φαίνεται να επιβεβαιώνει πως όλα βαίνουν πλέον καλώς, κάτι που είχε αποκαλυφθεί πριν από μέρες μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ακολούθως του Γιώργου Λιάγκα, γεγονός που τότε είχε ενοχλήσει εντόνως την τραγουδίστρια για να προχωρήσει σε μια λεκτική επίθεση προς τον παρουσιαστή. «Όποτε θες, έρχομαι να συζητήσουμε ποιος εκθέτει ποιον… Γενικότερα» του είπε μεταξύ άλλων για να πάρει την απάντηση «Όταν μετά από αυτό δίνεις 15 συνεντεύξεις, την επανένωση θα τη λουστείς δημόσια. Αυτό είπα».

«Ισχύει ότι βρέθηκα με τον Δημήτρη Κατριβέση, δεν έχει σημασία αν είμαστε μαζί»

Η ίδια τώρα η Μαριάντα Πιερίδη μιλώντας την περασμένη εβδομάδα (Τετάρτη, 8/11) για την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Κατριβέση, αλλά και τις φήμες – τότε – που τους ήθελαν να έχουν αποφασίσει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά.

«Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με πέτυχε σε μια στιγμή που ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου. Ήταν μια πολύ ωραία και ευχάριστη συνάντηση. Αλαμπρατσέτα δεν ήμασταν με τον σύζυγο αλλά οκ. Όλα καλά. Τι σημασία έχει αν είμαστε μαζί ή όχι. Αγαπημένοι ήμασταν και πριν, εγώ δε κρατάω κακίες με κανέναν, νυν ή πρώην» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

Στη συνέχεια, η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασε και όσα είπε για εκείνη ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του λέγοντας: «Στον κύριο Λιάγκα του αρέσει να προκαλεί. Να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι πολύ καλός μου φίλος. Δε με ενόχλησε τίποτα από αυτά που είπε, αλλά το έκανα το αστειάκι μου στην κάμερα της εκπομπής του».