Η Ντέμι Μουρ ευχήθηκε χρόνια πολλά στο σκυλί της με μήνυμα στο Instagram. Η μικρή Pilaf έγινε τριών ετών και η κηδεμόνας της θέλησε να το… γιορτάσει αναρτώντας ένα μήνυμα με «άρωμα Ελλάδας».

Η Pilaf, ένα μικρό τσιουάουα, ακολουθεί την Ντέμι Μουρ παντού. Η διάσημη ηθοποιός την κρύβει στην τσάντα της για να την έχει πάντοτε μαζί της, ακόμη και σε μέρη όπου απαγορεύεται η είσοδος κατοικίδιων, όπως για παράδειγμα το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι – το οποίο την έβαλε σε μερικούς μπελάδες, αλλά και στο στόχαστρο μέχρι και των ίδιων των fans της στο διαδίκτυο.

Η μικρή Pilaf, που η Ντέμι Μουρ αποκαλεί και μικρό ποντίκι καθώς είναι μικρόσωμη ώστε να χωράει στις παλάμες των χεριών της ηθοποιού, έχει ζήσει πολλές περιπέτειες με την κηδεμόνά της. Ορισμένες από αυτές τους προηγούμενους μήνες στην Ελλάδα, όπου πέρασε μέρος των διακοπών της η σταρ του Χόλιγουντ. Η Ντέμι Μουρ λατρεύει τη χώρα μας και μάλιστα τη χαρακτηρίζει ως παράδεισο.

Για να τιμήσει την Pilaf, η Ντέμι Μουρ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, εκ των οποίων οι δύο πρώτες δείχνουν την Pilaf στην Ελλάδα. Η μία είναι πάνω σε σκάφος, πιθανότατα κάπου στα Ιόνια νησιά και η δεύτερη στο Λιστόν της Κέρκυρας.