Ο Snik αποφάσισε να επεκτείνει το brand του κι από τη μουσική βιομηχανία έκανε το… πέρασμα και στην κατηγορία των travel vloggers. Στο ρόλο του «Happy Traveler», λοιπόν, ο τράπερ έδειξε πως είναι μια μέρα από τη ζωή του καθώς επισκέφθηκε το Παρίσι στο πλαίσιο της σειράς των επεισοδίων «Life of Snik».

Στο πρώτο κεφάλαιο, λοιπόν, του νέου του… ταξιδιού ο Snik επισκέφθηκε την «Πόλη του Φωτός» μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του Marta Aharonian και μας έβαλε στο… κόλπο των πολυτελών διακοπών του. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, βλέπουμε τον τραγουδιστή να λέει: «Κοίταξε λίγο που είμαστε; Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο κοντά ο Πύργος του Άιφελ», με την κάμερα να δείχνει το πασίγνωστο μνημείο.

Ο Snik εμφανίστηκε φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας του ποδοσφαίρου κάνοντας check-in σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Διέμεινε στην King Suite, η οποία είχε την καλύτερη θέα. Το δωμάτιο κόστισε στον καλλιτέχνη, 6.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση!

Στο βίντεο ο Snik περιγράφει τι πίνει και τρώει, αλλά δείχνει και στο κοινό τα ποσά που πληρώνει. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έδωσε 709 ευρώ για «δύο σαλιγκάρια και πέντε μαργαρίτες». «Έξι μαργαρίτες έκαναν 360 ευρώ», είπε παρακάτω κι έβρισε ακολούθως. Ο τράπερ παρήγγειλε την πανάκριβη τεκίλα Don Julio 1942, ενώ χαρακτήρισε το φαγητό «μετριότητα».

Κι όταν κλήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό έβγαλε το… φουσκωμένο πορτοφόλι του που ήταν γεμάτο με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ κι άρχισε να τα μετράει μπροστά στην κάμερα.

Ακολούθως άρχισε το sightseeing. Επισκέφθηκε την Αψίδα του Θριάμβου, τραγουδώντας το «Umbrella» της Rihanna. «Είναι τεράστιο», είπε βλέποντας το μνημείο και συνέχισε την περιήγηση στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γαλλίας, αλλά και στο έντονο lifestyle του ως rich and famous.

Ο δημοφιλής τράπερ φέρεται τώρα να είναι σε σχέση με την καλλονή Marta Aharonian από την Αρμενία, η οποία με βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, αποκάλυψε το ταξίδι τους στο Παρίσι.

Η μελαχρινή καλλονή έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο με τον καλλιτέχνη από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον τράπερ συνοδευόμενο από τη μελαχρινή γυναίκα, σε βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας, όμως τα στοιχεία της τότε δεν ήταν γνωστά. 

Μετά τη δημοσιότητα που πήραν οι σχέσεις του Snik αρχικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στη συνέχεια με τη Θεσσαλονικιά, Γιώτα Ιωαννίδου, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.