Οι φανατικοί του «Grey’s Anatomy» θα συμφωνήσουν απόλυτα με την επιλογή του περιοδικού People για τον πιο σέξι άνδρα για το 2023. Αυτός δεν είναι άλλος από τον «McDreamy» πρωταγωνιστή της πολυβραβευμένης σειράς, Πάτρικ Ντέμπσι.

Ο Αμερικανός σταρ και οδηγός αγώνων παίρνει τη σκυτάλη από τον πρωταγωνιστή του «Captain America» Κρις Έβανς. Η αποκάλυψη έγινε από την χθεσινή εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!».

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου» λέει ο 57χρονος ηθοποιός από το Μέιν στο PEOPLE, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. «Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου παίρνει λίγο τα πάνω του, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό».

Τι σκέφτηκε όταν άκουσε για πρώτη φορά την είδηση; «Ήμουν σοκαρισμένος και μετά άρχισα να γελάω, σαν να είναι αστείο, σωστά; Πάντα ήμουν ο κομπάρσος!» είπε γελώντας.

Τώρα, ο Πάτρικ Ντέμπσι πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Μάικλ Μαν «Ferrari» στο ρόλο του θρυλικού οδηγού αγώνων αυτοκινήτου Πιέρο Ταρούφι. Σε δήλωσή του στο ΑP παραδέχτηκε ότι οδηγούσε ο ίδιος στις περισσότερες σκηνές ενώ χαρακτήρισε τον ρόλο του ως «τον καλύτερο που είχα ποτέ».

Εκτός από τους αγώνες και την υποκριτική, ασχολείται με το «Dempsey Center», έναν οργανισμό που έχει ιδρύσει στο Μέιν και παρέχει φροντίδα σε καρκινοπαθείς, προς τιμήν της μητέρας του που έφυγε από την ζωή από καρκίνο το 2014. Ο Ντέμπσι είναι παντρεμένος από το 1998 με τη makeup artist Τζίλλιαν Φινκ και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.