Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην παιδική παράσταση «Οι Άθλιοι» στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και ανάμεσα στους ηθοποιούς που έκαναν δηλώσεις ήταν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την κόρη του, Εύα, για την οποία τρέφει μεγάλη αγάπη.

«Είναι ωραίο να περνάω χρόνο με την κόρη μου. Η κόρη μου με έφτασε στο ύψος, στην ηλικία της ήμουν πολύ πιο κοντός. Δεν της έχω μιλήσει ακόμη για τις σεξουαλικές επιλογές των ανθρώπων», είπε.

Μαζί τους ήταν και η σύντροφος του ηθοποιού, Κατερίνα Γερονικολού, η οποία δήλωσε πως της αρέσει να πηγαίνουν οικογενειακώς να παρακολουθούν παραστάσεις.

Από την άλλη, η Σοφία Βογιατζάκη σχολίασε πως βρίσκει άγριο το πρωινό ξύπνημα και αναφέρθηκε στη συζήτηση που γίνεται το τελευταίο διάστημα για το σωματικό βάρος.

«Όλοι νομιμοποιούμαστε να αισθανόμαστε καλά σε οποιοδήποτε βάρος. Δεν νομιμοποιούμαστε στο όνομα του diversity να πάρουμε 150 κιλά. Δεν είμαστε όμορφες, είναι θέμα υγείας. Για αυτό και κατά καιρούς, βάζω βγάζω, να δω πότε θα σταθεροποιηθώ», είπε.

«Με φλερτάρουν, δεν έχω τέτοια θέματα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι ο άνθρωπος μετράει και η ουσία», τόνισε.

Η Φωτεινή Ντεμίρη αποκάλυψε πως… δεν υπάρχει μυστικό γάμου, ενώ ο Γιώργος Καραμίχος δεν θέλησε να σχολιάσει όσα λέγονται για τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν εκπομπές.

Ακόμη, ο ηθοποιός ανέφερε πως ο γιος του από μικρός έχει μυηθεί στο θέατρο, ενώ αποκάλυψε πως ξεκίνησε το παιδικό θέατρο με ψευδώνυμο γιατί απαγορευόταν οι ηθοποιοί να παίζουν όσο ήταν σπουδαστές στο Εθνικό Θέατρο.

«Έχω άγχος για τον ερχομό του παιδιού μου», είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Είμαι ο πρώτος που ανέβασα στην Ελλάδα την παράσταση “Οι Άθλιοι”», ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς, με τον Ορέστη Τρίκα να σχολιάζει πως “ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένα μεγάλο παιδί”.

Η Βασιλική Ανδρίτσου αποκάλυψε πως η κόρη της έρχεται στις πρόβες και συμμετέχει στην παράσταση.