«Οι άνδρες είναι γεννημένοι για να ακούν στις διαταγές. Για τι άλλο; Ίσως κάποιοι να μην καταλαβαίνουν κάποιες φορές τι λέω και να με παρεξηγούν. Οι άνδρες δεν είναι γεννημένοι για κάτι άλλο, παρά μόνο για να προστατεύουν, για να αγαπάνε και να υποστηρίζουν τις γυναίκες» είπε η Έφη Σαρρή σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του Open και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ξέσπασε κατά της τραγουδίστριας. Μάλιστα η ένταση του «χτύπησε» κόκκινο όταν οι υπόλοιποι του πάνελ προσπάθησαν να υπερασπιστούν τη φωνή της τραγουδίστριας.

«Όλα αυτά που έχει πει είναι παλιακά, σεξιστικά. Αν τα είχε πει ο Περικλής Κονδυλάτος, θα γινόταν της τρελής. Όλα αυτά με τα «οι γυναίκες αυτά», «οι άνδρες αυτά»… βαριέμαι. Στερεοτυπικά όλα» είπε αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Όταν η Ελένη Τσολάκη ζήτησε από τον συνεργάτη της να εστιάσει στην ουσία των δηλώσεων της τραγουδίστριας, εκείνος απάντησε λέγοντας: «Είπε πολλά δεν ξέρω ποιο να πρωτοκρατήσω. Ποια ουσία να κρατήσω καλέ από τα λεγόμενα της Έφης Σαρρή τώρα;».

«Μιλάει πάρα πολύ σοβαρά, δεν κάνει πλάκα. Το μόνο στο οποίο μπορώ να συμφωνήσω μαζί της είναι ότι καλύτερα οι άνδρες να ακούν τις διαταγές της, προκειμένου να μην ακούνε τα τραγούδια της. Ποτέ δεν ήταν καλή τραγουδίστρια η Έφη Σαρρή, θα με τρελάνετε; Εγκεφαλικό έχεις πάθει; Δουλεύεις και στο ραδιόφωνο. Η Έφη Σαρρή έχει ωραία φωνή; Θα με τρελάνεις; Είναι άφωνη η γυναίκα, είναι ακόμη μία από τις άφωνες. Πέσατε όλοι να με φάτε λες και έκραξα τη Μαρία Κάλλας! Εγώ ακυρώνω την Έφη Σαρρή; Ποια πορεία έχει κάνει μωρέ, τα “Κρεβάτια τα Ξένα”; Έχει κάνει κάποια σουξεδάκια, τελεία, μέχρι εκεί. Είναι μια μετριότατη φωνή που έκανε ευκαιριακά κάποια σουξεδάκια τα οποία για την πλάκα σας τα ακούτε και σήμερα» είπε φανερά εκνευρισμένος ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.