Στην δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» Χαρά Μπουτσικάκη έκανε δηλώσεις ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων προέβη σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα κατά των γυναικών με παραπάνω κιλά και των ενδυματολογικών τους επιλογών αναφέροντας πως έχουν χάσει το μέτρο, ενώ καταφέρθηκε εναντίον και των κινημάτων που δεν αφήνουν να ειπωθεί η αλήθεια ότι αυτό το πρότυπο δεν είναι υγιές.

«Οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον την αίσθηση του μέτρου. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος και πρόσθσε στη συνέχεια: «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε».

Κλείνοντας, ο πρώην παίκτης του Survivor υπογράμμισε: «Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με μένα περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να μιλήσει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί».