Κατά το παρελθόν ο παρουσιαστής – τραγουδιστής, είχε κάνει δοκιμαστικό για να είναι μαζί με το Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρωινό του Mega. Συνεργασία που δεν έγινε επειδή ο Γιώργος τότε έκανε τα backstage του «X-Factor» και δεν μπορούσε να γίνει δυο κομμάτια.

Τώρα πάλι ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ήθελε πολύ να συμμετέχει στο «Just the 2 of us» τόσο πολύ που πήρε μόνος τους την παραγωγή και αυτοπροτάθηκε αλλά πάλι δεν μπορούσε να εκπληρωθεί η επιθυμία του.

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιανός, είπε στο περιοδικό ΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι το συζητήσαμε με κάποια άτομα του Mega, αλλά επειδή είχα συμφωνήσει ήδη για το «X-Factor» θα ήταν περίεργο να ήμουν σε δύο talent shows την ίδια χρονική περίοδο. Και μάλιστα την πρόταση την έκανα εγώ!» και συνεχίζει εξηγώντας: «Πήρα τηλέφωνο κάποια άτομα της παραγωγής και μου είπαν και εκείνοι ότι με είχαν στο μυαλό τους για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, αλλά εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να γίνει».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.