Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος έχασε σε πλειστηριασμό τη βίλα του στην Γλυφάδα και έχει υποστεί ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή. Ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών μαγαζιών μίλησε για την πορεία του μέχρι σήμερα.

«Ο κόσμος έχει πέσει σε μαρασμό και πίνει χάπια γιατί του παίρνουν το βιος του» ανέφερε μεταξύ άλλων για το ακίνητο που έχασε σε μια έκταση ενός στρέμματος και εμβαδόν οικήματος 500m2.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκαναν διάφοροι καλλιτέχνες, με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν σε νυχτερινά μαγαζιά, όπως η Πέγκυ Ζήνα και ο Δημήτρη Κοντολάζος. Μάλιστα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανέφερε πως έχει γραφτεί ένα τραγούδι και θα του το αφιερώσουν γιατί είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του. Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος κατέρρευσε και για αρκετή ώρα έκλαιγε στον αέρα.

«Κατερίνα μου είναι κάποια πράγματα που είναι υπεράνω χρημάτων. Εγώ ποτέ δεν ήμουν κολλημένος με το χρήμα. Ήμουν πάντα ένας απλός άνθρωπος. Ισχύει αυτό το τραγούδι και μιλούσα με τον Ηλία που το έγραψε» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος λίγο αργότερα.

Έκπληξη προκάλεσε ωστόσο η τηλεφωνική παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή, ο οποίος θέλησε να μιλήσει ζωντανά για τον καλό του φίλο, Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

Οι αναφορές αυτές και τα καλά λόγια έφεραν δάκρυα στον επιχειρηματία. Ο Πασχάλης Τερζής που έχει αποσυρθεί από τις πίστες, έχοντας δουλέψει σε μαγαζιά του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, βγήκε ζωντανά για να τον επαινέσει ως «αφεντικό» και πόσο γαλαντόμος ήταν.

«Χαρά μου να μιλώ για τον Αργύρη, από τους καλύτερους που γνώρισα, είναι δυνατό παιδί».

Λίγο πριν το κλείσιμο της τηλεφωνικής επικοινωνίας ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έκανε μάλιστα on air πρόταση στον Πασχάλη Τερζή να τραγουδήσει ένα κομμάτι που έχει γραφτεί για τη ζωή του, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να δέχεται.

«Για σένα Πασχάλη είχε γραφτεί από τον Ηλία Φιλίππου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Θέλουν να το πεις» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Βέβαια, ποιος θα σου πει όχι εσένα; Για τον Αργύρη δίνω τα πάντα» απάντησε ο Πασχάλης Τερζής.