Για τον φίλο της και συνάδελφό της Αίαντα Μανθόπουλο μίλησε την Παρασκευή (20/10) η Άβα Γαλανοπούλου. Όπως τόνισε ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα υπέροχο πλάσμα με απίθανο χιούμορ, πολύ γενναιόδωρος.

Λίγο πριν από την κηδεία του Αίαντα Μανθόπουλου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία ήταν καλή φίλη του ηθοποιού, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είχαμε συνεργαστεί, είχαμε κάνει πολύ παρέα εκείνα τα χρόνια. Ανέμελα χρόνια ήταν εκείνα για όλους μας. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα υπέροχο πλάσμα με απίθανο χιούμορ, πολύ γενναιόδωρος» δήλωσε.

«Στα γυρίσματα ερχόταν πάντα με τη χαρά που έχουν τα παιδιά. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Ήταν πολύ άδικο, έφυγε πολύ νωρίς. Εύχομαι να ξεκουραστεί το πουλάκι μου. Το βρίσκω μεγαλειώδες το ότι αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Η μητέρα του, που την είχα γνωρίσει, ήταν γιατρός και νομίζω ότι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν ξέρω αν ο Αίας από πριν είχε προνοήσει γι’ αυτό, ή ποιος το αποφάσισε, σημασία έχει ότι το βρίσκω πάρα πολύ όμορφο αυτό».