Τα όσα είπε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, για το «δημόσιο bullying» που έχει δεχτεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, σχολίασε στο «Mega Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή αυτά που ανέφερε η ηθοποιός στο «Πάμε Δανάη», θέλησε να εξηγήσει τι σημαίνει «δημόσιο bullying» και να εξηγήσει ποιοι χαρακτηρίζονται ως «κακοποιητές».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι υπήρξαν άνθρωποι που μετά τα όσα είχε αποκαλύψει η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη, έστελναν μηνύματα σε συνεργάτες της για να μάθουν ονόματα.

«Εκείνη είπε ότι δεν λύγιζε, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Θα σας πω ένα λάθος που γίνεται και ευχαριστώ πάρα πολύ την κ. Ντενίση που βγήκε και τοποθετήθηκε έτσι. Το δημόσιο bullying που λέει η κ. Ντενίση δεν λέγεται δημόσιο bullying, λέγεται συναισθηματική κακοποίηση. Είναι αυτό για το οποίο μίλησα τις προάλλες, που κάποιοι έστελναν στους πρώην συνεργάτες μου να δούνε ποιος είναι κακοποιητής. Ο κακοποιητής είναι όλοι αυτοί που βγαίνουν και μιλούν με πάρα πολλά απαξιωτικά λόγια για εσένα συνεχώς σε δημόσιο λόγο. Αυτό που λέει η κ. Ντενίση και που αναφέρει ότι ήταν άκαμπτη και δεν λύγισε ποτέ, εγώ δεν ξέρω αν το πιστεύω 100%. Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που να μη λυγίζει όταν σε διασύρουν και σε εξευτελίζουν δημόσια συνεχώς. Ίσως προφανώς να έχει πιο ισχυρές άμυνες. Λέγεται και προκαλεί συναισθηματική κακοποίηση» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.