Ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε σήμερα από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ σήμερα στη Νέα Υόρκη. Κι ενώ στην αρχή δήλωσε «αδιάφορος» σχετικά με την εξέλιξη, στη συνέχεια είχε κάποια σχόλια να κάνει.

«Μου είναι αδιάφορο ειλικρινά σας το λέω. Πολύ ασχολήθηκα…», είπε αρχικά για να συνεχίζει: «και άλλοι πολύ γνωστοί Έλληνες ομοφυλόφιλοι έχουν κάνει γάμο στο εξωτερικό και μάλιστα πολύ αξιολογότεροι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες. Εγώ έχει παραστεί σε γάμο ομοφυλόφυλο Έλληνα επιχειρηματία που παντρεύτηκε στην Ολλανδία. Δεν είναι κάτι που με σοκάρει».

«Να σας πω και κάτι, ήρθε στην Ελλάδα να κάνει διακοπές και να υπηρετήσει στρατιώτης και βρέθηκε αρχηγός κόμματος, περιμένατε κάτι καλύτερο από αυτόν;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος επισήμανε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «άφησε τις εκλογές για να πάει να παντρευτεί τον νοσοκόμο σύντροφό του;».

«Ας ασχοληθούν αυτοί που τον επέλεξαν και το κόμμα που τον διάλεξε. Κακώς ασχολούμεθα εμείς, πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το πρόσωπο αυτό και τα καμώματά του» κατέληξε.