Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο ισχυρός Χριστόφορος Μπουραντάς από τον «Παράδεισο των κυριών», βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και μίλησε με τη Κατερίνα Καινούργιου για το ρόλο του στη σειρά, την κόρη του και την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Χριστόφορος Μπουραντάς έγινε παππούς, ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο να συμπληρώνει: «Ναι βέβαια. Τότε οι άνθρωποι παντρεύονταν γρήγορα, έκαναν παιδιά γρήγορα, μεγάλωναν, έρχονταν τα εγγόνια, ήταν ωραία… Ως Λάζαρος δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνω παππούς, δεν ξέρω αν η Ιωάννα θέλει να κάνει παιδί…».

Σε ερώτηση για το αν ο Χριστόφορος θα είναι δίπλα στον Άγη: «Είναι ο Χριστόφορος δίπλα στο γιο του. Είναι ένας πολύ στοργικός πατέρας ο Χριστόφορος, αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά του, θέλει να είναι κοντά τους, θέλει να τα προστατεύει, θέλει να κάνει το καλύτερο που μπορεί γι’ αυτά, απλώς τώρα το κάνει με έναν άλλο τρόπο. Παλιότερα ήταν πιο αυστηρός, ήθελα να περάσει το δικό του, θεωρούσε πως αυτό που πιστεύει ο ίδιος είναι το σωστό. Έχει μαλακώσει, τώρα πια ακούει τον άλλο, ακούει τη γνώμη του άλλου, ακούει το θέλω του άλλου».

Για τη σχέση της Αμαλίας με τον Σίμο: «Όπως κάθε πατέρας στην αρχή, έχει μια δυσκολία να δεχτεί την οποιαδήποτε σχέση της κόρης του με κάποιον. Από την άλλη θέλει η κόρη του να είναι ευτυχισμένη, αυτό τον ενδιαφέρει. Αν αυτό μπορεί να το βρει με τον Σίμο, είναι καλά και ο ίδιος».

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα επανασυνδεθεί ο Χριστόφορος με την Βικτώρια», μας λέει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και συνεχίζει «μου φαίνεται δύσκολο γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ δύσκολος η Βικτώρια, έχει κάνει πολλά πράγματα που δε νομίζω ότι θα μπορέσει ποτέ να τα συγχωρήσει ο Χριστόφορος. Εκτός κι αν δεν τα μάθει ποτέ… Η Στέλλα θα παίξει ρόλο στη ζωή του Χριστόφορου…».

Τέλος μας μίλησε για τη δύσκολη εφηβεία που είχε, για την κόρη του και την ιδιομορφία με την όρασή της, για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με την γυναίκα του λόγω covid και την παράσταση «The Humans» στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Ποτέ δεν το θεώρησα πρόβλημα στην οικογένεια. Ήμασταν ανοιχτοί με αυτό, το συζητούσαμε και όσο το συζητούσες έβρισκες και λύσεις. Επειδή γνώρισα ανθρώπους που με πλησίασαν και έχουν το ανάλογο θέμα, αυτό που καταλάβαινα είναι ότι οι άνθρωποι δεν μιλάνε καθόλου. Με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βρεις τη γνώση, τη λύση που μπορείς να έχεις όταν μιλάς. Ποτέ δεν το θεωρήσαμε θέμα, το θεωρήσαμε μία ιδιομορφία που έχει η Ιωάννα, οπότε η Ιωάννα το είπε πολύ απλά γιατί συμβαίνει. Δεν είχε κανένα θέμα» δήλωσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.