Στο Πρωινό ΣουΣου και την Δήμητρα Τσαούση μίλησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα, αλλά και για την άσχημη συμπεριφορά που δέχτηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της.

«Νομίζω ότι έχω σπάσει ρεκόρ. Από τις μεγαλύτερές μου συνεργασίες για να μην τη ματιάξω. Να τη φτύσω μην τη ματιάξουμε. Όποιος δεν θέλει, δεν συνεργάζεται. Για να συνεργάζεται, κάτι καλό γίνεται. Συνεννοούμαστε. Ακόμα και σε αυτήν τη δουλειά που μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να έχεις ένταση, στο τέλος της ημέρας σημασία έχει να συνεννοείσαι και να σέβεται ο ένας τον άλλον» ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Όποιος το λέει (σ.σ. για τις εντάσεις στην εκπομπή), είναι νούμερο. Όταν το λένε άνθρωποι της δικής μας δουλειάς, θα έπρεπε να καταλαβαίνουν αν κάτι είναι αληθινό ή όχι. Η ομάδα της Super Κατερίνας δουλεύει τόσο πολύ, που δεν υπάρχει λόγος να στηθούν καυγάδες. Δεν ξυπνάει κανείς το πρωί και λέει πάμε να στήσουμε έναν καυγά. Είμαστε αληθινοί. Επίσης, δεν έχουμε κανενός είδους καθοδήγηση. Δεν σου λέει κανένας τι να πεις, τι να υποστηρίξεις και τι να κατακεραυνώσεις» πρόσθεσε. «Ξέρεις πόσες φορές έχω δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά; Πριν πολλά χρόνια που πρωτοξεκινούσα, κάποιος πολύ γνωστός άνθρωπος είχε τύχει να μου κάνει μία χειρονομία. Μάλιστα, μπροστά ήταν ένας πολύ μεγάλος δημοσιογράφος της δεκαετίας του 2010. Εντελώς αντανακλαστικά σήκωσα το χέρι μου και του έριξα χαστούκι. Έχει τύχει να ξέρω ότι άνθρωποι λένε πολύ άσχημα πράγματα για εμένα, που δεν ισχύουν. Ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κακοποιητική συμπεριφορά σε οποιοδήποτε επίπεδο, δεν είναι πολιτισμένος και δεν έχει ενσυναίσθηση. Δεν έχει παιδεία και τίποτα. Πρέπει συντεχνιακά να μπεις στη διαδικασία και να πεις μπορούμε; Τολμάμε; Θέλουμε να το κάνουμε αυτό το πράγμα;» σχολίασε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.