Μήνυση θέλει να κάνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος και άλλαξε σεξουαλικό προσανατολισμό όταν γνώρισε την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση. Ο παρουσιαστής, μιλώντας στην εκπομπή της Κύπρου στην οποία συμμετέχει έκανε λόγο για fake news και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης (10/10) σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που αφορούν τη δική της προσωπική ζωή.

«Σε όποιο site και να μπεις, ό,τι και να δηλώσεις όλους μας βρίζουν από κάτω στα σχόλια. Δεν πρέπει να ασχολείσαι με το τι γράφουν από κάτω αλλά ο τίτλος που υπάρχει για να μπεις και να κάνεις κλικ είναι απαράδεκτος», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Υπάρχουν και περιοδικά, έντυπα που κυκλοφορούν και δεν ξέρεις σε ποιον ανήκουν. Έχω παιδευτεί με αυτά τα θέματα», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Μπορεί να μην έχουν γράψει ότι είμαι ομοφυλόφιλη, έχουν γράψει όμως χίλια-δυο… ότι ο αδελφός μου είναι η σχέση μου, ότι έχω ένα παιδί από έναν γάμο και το κρύβω, ότι έχω αποβάλει 100 φορές, ότι έχω κάτι πεντάδυμα δεν ξέρω κι εγώ πού… έντυπα που κυκλοφορούν στο περίπτερο κανονικά. Δεν βρίσκεις άκρη», περιέγραψε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη.

«Μην ασχολείσαι με τα σχόλια, σου το λέω συμβουλευτικά. Εγώ αρρωσταίνω αν το κάνω αυτό. Χθες έγραφαν πάλι για μένα για αυτό που είπα ότι δέχομαι απειλές από κατοίκους του Βόλου, διάβαζα στα σχόλια “καλά θα της κάνετε”, “να την σαπίσετε” και τέτοια. Δεν πάμε καλά», κατέληξε έξαλλη στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.