Μετά τα όσα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, η ίδια δέχτηκε απειλητικά μηνύματα στα social media, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Δευτέρα (9/10) «Super Κατερίνα».

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στο Βόλο. “Άντε ρε νούμερο, με τους κλόουν, σας απαυτώνει ο Μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα”. Με απειλούν ότι θα έρθουν και θα με βρουν και κάτι παλαβά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικός λαός. Δεν είναι έτσι οι συνάνθρωποί μας. Θα φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι και μένω μόνη μου» τόνισε μεταξύ άλλων.

Σήμερα, Τρίτη (10/10), η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι χθες αναγκάστηκε να επιστρέψει σπίτι της με μια φίλη της, καθώς φοβήθηκε ύστερα από τις απειλές που δέχτηκε.

«Εχθές γύρισα με προστασία στο σπίτι, με φίλη μου εννοώ. Μην παρεξηγηθώ. Δεχόμουν απειλές ότι θα έρθουν κάποιοι από τον Βόλο – όχι ο ίδιος ο κύριος Μπέος δεν μου έστειλε – να μου κάνουν, να μου ράνουν, να με χτυπήσουν επειδή τόλμησα και μίλησα» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου και δέχτηκε μια ανέλπιστη χείρα βοηθείας από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή.

«Εγώ αν θέλετε θα σας αναλάβω γιατί ο κύριος Μπέος έχει αυτό το χαρακτηριστικό, σπέρνει απειλές και ύβρεις και όταν έρθει η ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του φεύγει τρέχοντας».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σχολίασε τις απαράδεκτες και ρατσιστικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ των εκλογών, ενώ τοποθετήθηκε και κατά της δικαστικής διαμάχης που έχει τα τελευταία χρόνια μαζί του.

«Είμαι δικηγόρος των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες, όπου ο Μπέος προσπάθησε να στερήσει το νερό με απειλές και εκβιασμούς. Εμείς κάναμε μήνυση μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, αλλά δεν ξέρω εάν ο κύριος Μπέος θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, γιατί συνήθως όταν με βλέπει εκεί, φεύγει τρέχοντας», ανέφερε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είναι προβληματικό να εκλέγεται αυτός ο τύπος για τρίτη φορά δήμαρχος. Είναι μία πλάνη το ότι έχει κάνει έργα εκεί ο Μπέος, το 56% που τον ψήφισε είναι το 28% όταν έχουμε 50% αποχή. Το αν έκανε έργα ή όχι μπορεί να αποτιμηθεί, εμείς έχουμε ζητήσει στοιχεία», σχολιάζει στη συνέχεια η γνωστή πολιτικός.

«Είναι ένας τοπικός άρχοντας που εκφράζεται με χυδαιότητα, ύβρεις, μακρά σεξιστικό λόγο ενάντια στις γυναίκες, με βία, τραμπούκικη, μαφιόζικη συμπεριφορά και ομοφοβικό λόγο», επισημαίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Αχιλλέα Μπέο, χαρακτηρίζοντάς τον «επιζήμιο πρόσωπο».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως στο παρελθόν ο ίδιος έχει προπηλακίσει γυναίκες στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου.