Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Ναταλία Αργυράκη, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή την δεύτερη σεζόν της καθημερινής σειράς «Παράδεισος των κυριών» στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με την σύντροφο του εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ειδικότερα, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος εξομολογήθηκε πως «το κυρίαρχο πρόσωπο στην οικογένεια μου νομίζω ότι ήταν η μητέρα μου. Φοβερό χιούμορ! Θα μπορούσε να είναι μια φοβερή ηθοποιός, μια φοβερή κωμική ηθοποιός. Συγκρούσεις δεν είχαμε στο σπίτι μας, αν και είχα μια δύσκολη βέβαια εφηβεία. Σε αυτή την περίοδο, ναι, είχαμε πολύ έντονες συγκρούσεις αλλά και ήταν περισσότερο οι συγκρούσεις ανάμεσα σε μένα και τους γονείς μου».

«Προσπαθείς να μην μοιάσεις με τους γονείς σου, αλλά δεν τα καταφέρνεις. Σίγουρα ήμουν πιο ανοιχτός σε σχέση με την κόρη μου, την Ιωάννα, συζητούσαμε πάρα πολύ τα θέματα αλλά δεν ήμουν ο πατέρας που θα ήθελα να είμαι. Είχα πολλές φοβίες σε σχέση με το παιδί και προσπαθούσα συνέχεια να τις διώξω αλλά δεν είναι τόσο εύκολο».

«Με την σύντροφο μου κάναμε ένα σύμφωνο συμβίωσης στα χρόνια του κορονοϊού. Ήμασταν μαζί, ζούσαμε μαζί αλλά δεν είχε κανένας το μαράζι να παντρευτεί» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της παρούσας συνέντευξης, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο στον Alpha.