Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, για το εάν θέλει να κάνει παιδί αλλά και το κατά πόσο ζηλεύει. Η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι πολύ ζηλιάρα και συχνά ελέγχει τον σύντροφό της .

Αρχικά η Νικολέττα Καρρά μίλησε για το πώς ήταν ως παιδί: «Ήμουν πολύ ήσυχο και μελετηρό παιδί» ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως: «πάντα αισθανόμουν πάντα αγόρι, όχι κοριτσάκι. Και σήμερα μέσα μου αισθάνομαι άνδρας. Άλλο που έχω θηλυκά χαρακτηριστικά. Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλή με τα αγόρια, αλλά και πάρα πολύ ερωτιάρα, πάντα σκεφτόμουν πριν κοιμηθώ ένα αγοράκι» ανέφερε. Η Νικολέττα Καρρά μίλησε και για την σχέση της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο έπαιζαν στην ίδια σειρά πριν χρόνια: «Η προσωπική μου εμπειρία ήταν μια χαρά. Δεν ήξερα τι έχει γίνει, δεν ήξερα πόσο σοβαρά ήταν» ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε, κλείνοντας το θέμα, πως «Δεν μου αρέσει να λέω πολλά γι’ αυτο το θέμα καλύτερα να μιλάνε όσοι εμπλέκονται».

Για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί η ηθοποιός ανέφερε πως: «Δεν ξέρω, όχι δεν το έχω σκεφτεί να παντρευτώ ξανά, είναι κάτι που δεν το έχω προγραμματίσει». Για το εάν έχει περάσει από το μυαλό της να αποκτήσει παιδί, η ηθοποιός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μαμά στο μέλλον: «Ναι έχει περάσει, δεν προέκυψε, γιατί μάλλον έτσι έπρεπε να έχει γίνει, για κάποιο λόγο. Δεν έχει φύγει από το μυαλό μου και τελείως, ποτέ δεν ξέρεις. Έχω ακόμη λίγο περιθώριο».

Τέλος, ερωτηθείσα για το αν ζηλεύει τον σύντροφό της, η Νικολέττα Καρρά δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα. Το έχω αποδεχτεί, ζω με αυτό και κάνω και τον σύντροφό μου να το αποδεχτεί. Παραδείγματος χάριν, τις προάλλες ήταν σε ένα επαγγελματικό δείπνο τον πήρα τηλέφωνο, του λέω “τι κάνεις;” μου λέει “είμαι σε δείπνο”. “Εντάξει έτσι πήρα για να σε τσεκάρω” του είπα».